Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 3 apr, 2022

IF Elfsborg – Mjällby AIF (4/4): Stream, speltips & odds

Elfsborg Mjällby speltips stream

Elfsborg och Mjällby möts i Allsvenskans första omgång, måndag 4 april. Här finner ni vårt speltips till matchen, och dessutom hur ni bär er åt för att hitta en Elfsborg – Mjällby stream.

Elfsborg och Mjällby möts i den första omgången av Allsvenskan, i en match där hemmalaget går in som klara favoriter. Men Mjällby har visat oss att de inte är att räkna bort, och att de ofta hittar perioder då de är väldigt svårslagna.

Kan Elfsborg få en smakstart på säsongen, eller lyckas Mjällby skaka om det tippade topplaget? Läs vårt speltips och hitta er Elfsborg – Mjällby live stream!

Streama fotboll online

Se massor av matcher hos Bet365

Vad: IF Elfsborg – Mjällby AIF
Matchstart Kl. 19:00, den 4/4
Vart: Borås Arena
Live stream Discovery Plus
TV-kanal: Discovery+ Extra 2
Speltips: Elfsborg vinner (1,57 hos Bet365)

Inför

  • Elfsborg har två starka säsonger i ryggen, och siktar definitivt på en topp tre-placering.
  • Mjällby har en ny tränare till säsongen, i Andreas Brännström. Under försäsongen har man inte övertygat, och det återstår att se om han får ordning på laget.
  • Elfsborg har ungefär samma trupp som ifjol, medan Mjällby har tappat flera av sina nyckelspelare.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’kDakXrHyLYkR5hq0GnFy1muDAcNA30ocWQQgaAax’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Elfsborg – Mjällby live

Det är enkelt att live streama Elfsborg – Mjällby, och allt ni behöver göra för att hitta en Allsvenskan stream av matchen är att skapa ett konto hos Discovery Plus, där ni köper ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni börja titta på er IF Elfsborg – Mjällby stream direkt från valfri enhet. Då kan ni också exempelvis streama Norrköping – Varberg.

Titta på er fotboll live stream via mobil, dator eller surfplatta. Med hjälp av en Chromecast eller liknande kan ni dessutom koppla över sändningen till TV-skärmen, och se matchen på TV.

Hur ni än bestämmer er för att streama Elfsborg – Mjällby, hoppas och tror vi att ni blir nöjda med sändningen!

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Elfsborg – Mjällby live!

Speltips & odds: Elfsborg – Mjällby

Elfsborg och Mjällby möts i en måndagsmatch i Allsvenskan, där Boråslaget tar emot blekingarna på Borås Arena. Elfsborg kommer från två bra säsonger och bör kunna bygga vidare på det, medan Mjällby är svårare att veta var man har.

Jimmy Thelin hade inledningsvis ett par tuffa år som Elfsborgtränare, men säsongen 2020 fick han till sist utdelning för sina idéer. Elfsborg slutade då på en 2:a plats, och följde 2021 upp det med att sluta på en 4:e plats i en stark allsvenska.

Här tar man emot Mjällby, som under de två senaste åren haft sjok av såväl bra som dåliga resultat. När man är bra verkar inget kunna stoppa laget, men när man är dåliga blir det förluster mot i princip alla lag.

Under försäsongen, i cupspelet, har Mjällby stått för ganska svaga prestationer. Man tillhörde en grupp med IFK Göteborg samt Superettanlagen Norrby och Landskrona, men lyckades bara ta en poäng och åkte ut. Det återstår att se om och när Andreas Brännström får ordning på laget.

Vi tror åtminstone inte att Brännströms Mjällby skiner redan i den första omgången. Matcherna mot Elfsborg i Borås tillhör Allsvenskans svåraste, och vi tror att Mjällby kammar noll under sin visit. Den raka 1:an finns att spela till 1,57 gånger insatsen hos Bet365, och det är också där vårt spel landar.

  • Vårt speltips: Elfsborg vinner
  • Odds: 1,57
  • Spelsida: Bet365

Ni är välkomna att ta er en titt på lite oddsbonusar innan ni placerar ert spel.

Annan betting inför matchen

Vi tror på en seger för Elfsborg här. Men kolla gärna in fler intressanta odds på matchen, och nedan listar vi några.

Speltips Odds från Bet365
Över 2,5 mål 1,75
Elfsborg HT/FT 2,40
X2 2,25

Relaterat

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar