Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 2 apr, 2022

IFK Norrköping – Varbergs BoIS (3/4): Stream, speltips & odds

Norrköping Varberg stream speltips

IFK Norrköping ställs emot Varbergs BoIS i premiäromgången av Allsvenskan 2022. Här ger vi er förutsättningarna inför matchen, och ni hittar såväl ett speltips som information om live stream.

IFK Norrköping gjorde en hyfsad säsong ifjol, men inte mer än så. Under Rikard Norlings andra år på posten hoppas man att det ska lyfta, och med den spelartrupp man besitter finns alla förutsättningar för att få till en riktigt fin säsong.

Varbergs BoIS är nederlagstippade år efter år, men lyckas ändå krångla sig kvar hyfsat komfortabelt. Var står laget i år? Vi ger er förutsättningarna till IFK Norrköping – Varbergs BoIS, och såväl visar er vägen till en live stream som ger er vårt speltips.

Streama fotboll online

Se massor av matcher hos Bet365

Vad: IFK Norrköping – Varbergs BoIS
Matchstart Kl. 17:30, den 3/4
Vart: Platinumcars Arena
Live stream Discovery Plus
TV-kanal: Discovery+ Extra 3
Speltips: Norrköping vinner (1,57 hos Bet365)

Inför

  • Norrköpings viktigaste spelare är tidigare landslagsanfallaren Christoffer Nyman. Nyman har ofta dragits med skadeproblem, men just nu är han hel och frisk.
  • Jocke Persson, Varbergs tränare, hyllade Robin Simovic stort inför förra säsongen. Men det blev bara tre allsvenska mål, och frågan är om han kan göra fler i år.
  • Lagen spelade i samma grupp i Svenska Cupen. Då vann Norrköping med 2-1 efter två mål från Nyman.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’UGxtWbAAzRpLyUTRmIu8aXwgKI0lTmaXwwsp5a29′ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama IFK Norrköping – Varbergs BoIS

För att streama IFK Norrköping – Varbergs BoIS är det inte många steg du behöver genomgå. Det är enkelt att titta på matchen direktsänt på internet, och det enda du behöver ordna för att se Allsvenskan live är ett konto med sportabonnemang på Discovery Plus. Då det är ordnat kan du ha igång din IFK Norrköping – Varbergs BoIS stream direkt från valfri enhet. Då kan du även streama Sirius – Sundsvall, bland annat.

Välj alltså om du ska titta på din fotboll stream via mobil, dator eller surfplatta. Med hjälp av Chromecast, HDMI-kabel eller liknande kan du dessutom se matchen på TV, genom att koppla sändningen dit.

Vi kan garantera er att er IFK Norrköping – Varberg stream kommer hålla hög nivå. Det går också att se matchen på TV, och Discovery+ Extra 3 är kanalen som visar matchen.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Norrköping – Varbergs BoIS live!

Speltips & odds: IFK Norrköping – Varbergs BoIS

IFK Norrköping har ända sedan SM-guldet 2015 tillhört Allsvenskans starkaste lag, men man har inte sällan riktigt utmanat om guldet på allvar. Ifjol blev det en sjundeplats, hela 15 poäng bakom Malmö FF och AIK.

Ifjol var också Rikard Norlings första säsong som Norrköpingtränare. Nu har han ett år i ryggen, och bör ha dragit vissa lärdomar. Han har fått förstärka laget med spelare han velat ha, och chansen att ”Peking” gör en starkare säsong är god.

I premiären ställs Norrköping mot Varberg. Joakim Perssons mannar har lyckats hänga kvar mot alla odds två säsonger i rad, och nu är man kanske inte tippade att åka ur längre. Trots otroligt små resurser har Persson skapat ett lag som kan störa de flesta, och inte minst hemma på Varberg Energi Arena är man svårslagna.

Men i premiärmatchen spelar man borta, och där är Varberg inte alls lika bra. Norrköping har klasspelare som Linus Wahlqvist, Jonathan Levi och framförallt Christoffer Nyman i laget, och när Nyman är skadefri – som han är just nu – är det få försvar i Allsvenskan som lyckas hålla tätt. Vi tror att Norrköping vinner denna match, och känner oss tillfreds med oddset 1,57 gånger pengarna på den raka 1:an. Spelet finnes hos Bet365.

  • Vårt speltips: Norrköping vinner
  • Odds: 1,57
  • Spelsida: Bet365

Ni får gärna kolla in lite oddsbonusar innan ni lägger ert spel.

Annan betting inför matchen

Vi tror på en hemmaseger i den här matchen. Men ni är välkomna att kolla in fler intressanta odds på matchen, och här listar vi några.

Speltips Odds från Bet365
Över 2,5 mål 1,75
Båda lag gör mål – ja 1,80
X2 2,25

Relaterat

os
Sveriges OS-trupp innehåller flera medaljhopp. Här listar vi de medaljchanser du inte får missa under Sommar OS 2024!
13 maj, 2024
os
Läs om alla odds inför Sommar OS 2024. Vi ger dig speltips kring Sveriges medaljer och andra spelvärda OS odds!
13 maj, 2024
nyheter
Hur ser Israels chanser ut för att vinna Eurovision 2024 i Malmö? Vi kollar till oddsen på årets mest omtalade och kontroversiella bidrag..
10 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2477 Artiklar