Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 1 apr, 2022

IK Sirius – GIF Sundsvall (3/4): Stream, speltips & odds

Sirius Sundsvall stream speltips

IK Sirius och GIF Sundsvall möts i en intressant match i den allsvenska premiäromgången. Hitta ert speltips till mötet, och se hur ni gör för att streama Sirius – Sundsvall live.

IK Sirius har gjort det bra år efter år sedan man tog sig upp till Allsvenskan, och har en tydlig linje i sitt spelsätt vilken man lyckas applicera på laget även efter tränarbyten. På söndag eftermiddag ställs man mot GIF Sundsvall i premiäromgången av Allsvenskan.

Sundsvall gjorde en stark säsong ifjol, då man tog sig upp från Superettan. Nu blir det spännande att se hur laget står sig mot allsvenskt motstånd. Ta här del av vårt speltips till matchen, och hitta er IK Sirius – GIF Sundsvall stream.

Streama fotboll online

Se massor av matcher hos Bet365

Vad: IK Sirius – GIF Sundsvall
Matchstart Kl. 15:00, den 3/4
Vart: Studenternas IP
Live stream Discovery Plus
TV-kanal: Discovery+ Extra 4
Speltips: Sirius vinner (1,70 hos Bet365)

Inför

  • Sirius tappade succétränaren Henrik Rydström ifjol, men Daniel Bäckström ersatte bra och har lyckats hålla kvar laget på en hög nivå.
  • GIF Sundsvall är nykomlingar, och lider av att lagkaptenen och stjärnan Linus Hallenius blivit korsbandsskadad.
  • Senast lagen möttes i tävlingssammanhang var hösten 2019. Då vann Sundsvall med 2-1, efter mål från David Batanero och Tobias Eriksson.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’xdX6dzTQFUa1xTN3828w5qV59y7IhfxJlOcdIzhV’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Sirius – GIF Sundsvall live

Det är inte på något sätt svårt att live streama IK Sirius – GIF Sundsvall, och för att se matchen live på internet behöver ni bara ett konto på Discovery Plus. När det är ordnat kan ni ha i gång er IK Sirius – GIF Sundsvall live stream direkt från valfri enhet. Då kan ni se alla matcher från Allsvenskan, och alltså även bland annat se Häcken – AIK live.

Titta på matchen direktsänt via mobil, dator eller surfplatta. Med hjälp av exempelvis en Chromecast kan ni dessutom koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, och se matchen på TV. Hur ni än väljer att se matchen kan vi garantera en hög nivå på sändningen.

Värt att ha koll på är också att matchen kommer att TV-sändas på Discovery+ Extra 4. Har ni den kanalen i ert utbud kan ni se matchen på TV, utan att behöva ordna en IK Sirius- GIF Sundsvall stream.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Sirius – Sundsvall live!

Speltips & odds: Sirius – GIF Sundsvall

Sirius har ståt för en imponerande resa under de senaste åren. Det var inte länge sedan man spelade i Division 1, men Kim Bergstrand och Thomas Lagerlöf stod då för en imponerande klättring ända upp till Allsvenskan. När man väl nådde Sveriges högsta liga trodde de flesta att det bara var för att harva i botten och åka ur, men icke.

Kim och ”Tolle” lyckades göra Sirius svårslagna även i Allsvenskan, trots ont om resurser. När tränarna sedan vandrade vidare till Djurgården tog oprövade kortet Henrik Rydström över, men succén fortsatte. Rydström lyckades behålla stabiliteten men adderade ett mer avancerat grundspel, där bollhållande och passningsspel via marken var centralt.

Efter att Rydström även han lämnat tog Daniel Bäckström, som var en del av Rydströms stab, över huvudansvaret. Bäckström delar Rydströms filosofi och har fortsatt bygga på den, och resultaten har fortsatt rulla på.

I den allsvenska premiären 2022 ställs Sirius mot GIF Sundsvall, som återigen är allsvenskt efter en stark säsong i Superettan ifjol. Laget åkte dock på ett hårt slag under försäsongen, då Linus Hallenius ådrog sig en allvarlig knäskada som gör att han missar merparten av säsongen. Pontus Engblom är en skicklig anfallare han också, men han hade mått bra av Hallenius hjälp där uppe.

Trots att nykomlingar brukar vara farliga i början av säsongen tror vi ändå att Sirius vinner här. Laget har ett så pass starkt grundspel, och har dessutom lyckats behålla sina viktigaste spelare från ifjol. Förutsättningarna för att man gör en ännu bättre säsong än 2021 finns definitivt, och mot ett Sundsvall utan sin viktigaste spelare tror vi på hemmaseger. Vi spelar den raka 1:an, som finnes till 1,70 gånger insatsen hos Bet365.

  • Vårt speltips: Sirius vinner
  • Odds: 1,70
  • Spelsida: Bet365

Kolla gärna in lite oddsbonusar innan ni placerar ert spel.

Annan betting inför matchen

Vi tror på att Sirius vinner den här matchen. Men det finns gott om fler spel att kolla in, och nedan hittar ni några.

Speltips Odds från Bet365
Sirius leder i paus och vinner 2,75
Över 2,5 mål 1,75
X2 2,10

Relaterat

nyheter
Viktor Gyökeres är glödhet på inför transfers & övergångarna i sommar. Vilken blir hans nya klubb? Se odds för transfer till Arsneal & Chelsea.
11 april, 2024
stryktipset 30 mars
stryktipset
Stryktipset 30 mars! Läs vår analys och vårt spelförslag till kupongen!
29 mars, 2024
premier-league
Viaplay släpper nyheten om att de kommer dela Premier Leagues sändningar nästa säsong med en annan streamingstjänst.
27 mars, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar