Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 10 okt, 2017

Holland – Sverige: Bäst odds & speltips

Sverige och landskamp innebär att vi här på Sportal kommer följa utvecklingen från ett nära håll. Just därför kan vi hjälpa dig med ett speltips inför matchen mellan Holland – Sverige.

Ett speltips hos oss kan hjälpa dig som vill spela på odds att välja bettingsalternativ. Förutom ett speltips inför Holland – Sverige i VM-kvalet, så kommer vi även uppdatera dig med de absolut bästa oddsen!

Att spela på bäst odds inför matchen är något som rekommenderas. Desto högre odds som du spelar på, desto mer pengar kan du vinna i en eventuell vinst. Om inte annat så är ju högre odds rätt mycket roligare att ha.

sveriges landslag i vm-kval

Vårt tips på betting i matchen

Ännu en VM-kval match står och knackar på dörren. Efter Sveriges kross senast mot Luxemburg så sitter vi en bra sits till att ta en play-off plats. Sverige har rent mattematiskt råd att förlora med 6-0 ikväll och ändå ta play-off platsen. Så förutsättningarna är minst sagt bra tack vare de (8!) baljorna mot Luxemburg.

Kvällens match kommer givetsvis vara annorlunda än den senaste ja egentligen på alla plan. Ja Holland är inte det Holland som vi alla känt. Men Holland är fortfarande Holland och det finns både kvalite och erfarenhet i laget. Dessutom går dem ut på Amsterdam Arenas gräsmatta ikväll hungriga som lejon, med ett otroligt publikstöd. Dem kommer ösa på från minut ett och dem har absolut ingenting att förlora. Det har däremot Sverige. Play-off platsen är säkrad, det är inget snack om det. Vi vet det, spelarna vet det, fotbollsvärlden vet det.

Det är inget som någon i Sveriges läger skulle erkänna men så är det. Det skall bara spelas 90 minuter fotboll där vi bara ska hålla ställningarna. Inga chansningar, inga fina tekniska nummer eller kombinationer. Vi ska bara ner och hämta play-off platsen som redan är vår. Det är just det som kommer vara det farliga. Det minsta momentum som Holland får i kväll kommer ge dem energin och tron till en ”mirakel-comeback”. Som Gunde sa: ingenting är omöjligt.

I vårt tips på odds inför Holland – Sverige så kommer vi betta på ett resultat som vi tror kommer vara hyfsat logikskt utifrån kvällens förutsättningar.

Sverige kommer givetvis ställa ut sitt bästa lag på pappret. Ja vi har 6-0 till godo men det kommer inte ställas ut något annat än de bästa. Både kropp och huvud behöver vara på plats ikväll. Jag förväntar mig en identisk elva som den senast mot Luxemburg, med viss reservation för skador. Sveriges lag har under årtionden varit oerhört svårslaget, framförallt på hemmaplan.

Dagens landslag är inget undantag och att möta Sverige oavsett sammanhang är ingen lätt uppgift för något landslag(fråga världsnationen Frankrike). Jag tror på en matchbild där Holland kommer gå på attack direkt, där man tidigt tar taktpinnen. Sverige kommer inte ha något emot detta utan ligger mer än gärna rätt i sina positioner och bevakar play-off platsen. Mål kan de absolut bli och ett spel på Holland över 2,5 ger kittlande 3,00 i odds. Ett hörnspel är också högst intressant där över 11 hörnor i matchen ger generösa 2,30 i odds.

Vårt speltips inför Holland – Sverige kommer därför bli ett hörnspel då vi inte tycker det är kul att hoppas på mål från de orangea!

Speltips: Hörnor i matchen, över 11 –

Odds: 2,30

Bettingsida: Bet365

Missa inte att du kan sända Sverige – Holland (Nederländerna) live stream!

bet365 bästa oddsen på matchen

Här finns bästa oddsen!

Det är inne hos bet365 som vi just nu kan hitta bäst odds för det speltips som vi rekommenderar. Att spela med bästa oddsen inför Holland – Sverige i VM-kvalet är självklart viktigt. Desto högre odds som du spelar med, desto större vinster kan du vinna. Det är därför många i Sverige som väljer att jämföra bäst odds hos bettingsidor på nätet.

Detta för att få tips på vart man kan spela om större vinster. Vi är nästan alltid nöjda med de odds som vi får ut från bet365. Det är en av världens största bettingsidor. Det hade de aldrig kunnat åstadskommit om de inte hela tiden skulle erbjuda de högsta möjliga oddsen inom fotboll och annan sport.

Har du ännu inte konto hos denna oddssajt, så rekommenderas du att klicka dig vidare för att skapa ditt konto. Perfekt tajming för dig som vill spela på matchen mellan Holland och Sverige.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar