Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 6 aug, 2021

Halmstad – Malmö, 7/8: Speltips & stream

Degerfors Malmö stream speltips

Regerande mästarna Malmö FF för ett tvåfrontskrig när de ställs mot Halmstad BK i Allsvenskan.

Den ena fajten handlar om toppstriden i ligan. Den andra fajten handlar om Champions League kvalet, där Malmö har övertaget mot Rangers.

Efter 15 omgångar har Malmö nästan dubbelt så många poäng som Halmstad och ska ses som stora favoriter till att gå segrandes ur duellen.

Vad: Halmstad – Malmö, Allsvenskan
Avspark: Den 2021-08-07, kl. 17:30
Vart: Örjans Vall
Live stream: Streama Allsvenskan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Malmö (Odds: 1.90 hos Bet365)

Halmstad – Malmö stream

Du kan streama Halmstad – Malmö från Allsvenskan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Allsvenskan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Halmstad – Malmö stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Halmstad – Malmö via live stream

Speltips & odds

Nja, det har inte varit någon vidare säsong för Halmstad. Efter 13 omgångar ligger de på den nedre halvan av tabellen, närmare bestämt på en 10:e plats.

De kommer till matchen från en 0-1 förlust mot AIK, där Halmstand inte skapade särskilt mycket. Sedan omstarten har Halmstad krigat till sig poängen och spelat oavgjort många gånger. Fast när de har ställts mot de bättre lagen har de visat sig vara extremt sårbara.

På hemmagräs är de fortfarande obesegrade. Däremot har det bara blivit en seger på Örjans Vall. De övriga 5 matcherna har slutat oavgjort.

Ändå är chansen till poäng minimal när svenska mästarna gästar dem.

Under tiden som Malmö har kvalat till Champions League, sedan 7 juli 2021, har de valt att rotera lite i truppen för att ha friska ben till viktiga matcher. Detta har visat sig vara lönsamt. Efter att ha slagit ut Riga FC och HJK Helsingfors ställs de i den tredje kvalomgången mot skotska mästarna Rangers.

Hemmamötet vann Malmö med 2-1, efter mål av Sören Rieks och Veljko Birmancevic. Så det bäddat gott inför den tuffa returen i Glasgow.

I ligaspelet har Malmö tappat förstaplatsen till Djurgården. Malmö är bara en poäng efter och har 3 raka segrar över Sirius, Degerfors och Mjällby. Målskillnaden på dessa 3 matcher har varit 11:0. Alltså inget insläppt mål på 3 matcher. Då har Malmö ändå roterat kraftigt i den senaste ligamatchen mot Mjällby, som de vann med 2-0. Spelare som Allsvenskans skyttekung, med 7 mål, Antonio Mirko Colak (i bild) och Anders Christiansen vilades helt.

Huruvida de kommer till start mot Halmstad är oklart. Fast när de har saknats så har andra spelare, som Veljko Birmancevic (6 mål), Adi Nalic (4 mål) och Sören Rieks (4 mål) klivit fram och levererat.

Malmö har en enorm bredd i truppen. Det ska inte spela så stor roll vilka som kommer till start när det gäng, som har 14 poäng mindre än dem i tabellen efter 13 matcher, står på andra sidan gräset. Då ska Malmö vara givna favoriter till seger.

Därför faller spelet på att Malmö tar samtliga 3 poäng, till nästan dubbla degen.

  • Vårt speltips: Malmö vinner matchen
  • Odds: 1.90
  • Bettingsida: Bet365

Troliga startelvor inför matchen

Halmstads möjlig startuppställning:

Malkolm Nilsson; Andreas Bengtsson, Joseph Baffo, Andreas Johansson, Edvin Kurtulus; Simon Lundevall, Amir Al-Ammari, Joel Allansson, Samuel Kroon; Marcus Antonsson, Sadat Karim.

Malmös möjlig startuppställning:

Johan Dahlin; Oscar Lewicki; Anel Ahmedhodzic, Lasse Nielsen, Niklas Moisander; Veljko Birmancevic, Bonke Innocent, Anders Christiansen, Sören Rieks; Jo Inge Berget, Antonio Mirko Colak.

Nyheter

nyheter
Viktor Gyökeres är glödhet på inför transfers & övergångarna i sommar. Vilken blir hans nya klubb? Se odds för transfer till Arsneal & Chelsea.
11 april, 2024
stryktipset 30 mars
stryktipset
Stryktipset 30 mars! Läs vår analys och vårt spelförslag till kupongen!
29 mars, 2024
premier-league
Viaplay släpper nyheten om att de kommer dela Premier Leagues sändningar nästa säsong med en annan streamingstjänst.
27 mars, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1579 Artiklar