Halmstad - Malmö, 7/8: Speltips & stream

Degerfors Malmö stream speltips

Resultat
Odds
Halmstad
Oavgjort
Malmö
Odds hämtat på bet365:

 

Regerande mästarna Malmö FF för ett tvåfrontskrig när de ställs mot Halmstad BK i Allsvenskan.

Den ena fajten handlar om toppstriden i ligan. Den andra fajten handlar om Champions League kvalet, där Malmö har övertaget mot Rangers.

Efter 15 omgångar har Malmö nästan dubbelt så många poäng som Halmstad och ska ses som stora favoriter till att gå segrandes ur duellen.

 

Streama fotboll i Sverige!

Se massor av fotboll från stora ligor i Europa

> Streama här

SPONSRAT - Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Halmstad – Malmö, Allsvenskan
Avspark: Den 2021-08-07, kl. 17:30
Vart: Örjans Vall
Live stream: Streama Allsvenskan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Malmö (Odds: 1.90 hos Bet365)

Halmstad – Malmö stream

Du kan streama Halmstad – Malmö från Allsvenskan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Allsvenskan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Halmstad – Malmö stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

 

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Halmstad – Malmö via live stream

 

Speltips & odds

 

Nja, det har inte varit någon vidare säsong för Halmstad. Efter 13 omgångar ligger de på den nedre halvan av tabellen, närmare bestämt på en 10:e plats.

De kommer till matchen från en 0-1 förlust mot AIK, där Halmstand inte skapade särskilt mycket. Sedan omstarten har Halmstad krigat till sig poängen och spelat oavgjort många gånger. Fast när de har ställts mot de bättre lagen har de visat sig vara extremt sårbara.

På hemmagräs är de fortfarande obesegrade. Däremot har det bara blivit en seger på Örjans Vall. De övriga 5 matcherna har slutat oavgjort.

Ändå är chansen till poäng minimal när svenska mästarna gästar dem.

Under tiden som Malmö har kvalat till Champions League, sedan 7 juli 2021, har de valt att rotera lite i truppen för att ha friska ben till viktiga matcher. Detta har visat sig vara lönsamt. Efter att ha slagit ut Riga FC och HJK Helsingfors ställs de i den tredje kvalomgången mot skotska mästarna Rangers.

Hemmamötet vann Malmö med 2-1, efter mål av Sören Rieks och Veljko Birmancevic. Så det bäddat gott inför den tuffa returen i Glasgow.

I ligaspelet har Malmö tappat förstaplatsen till Djurgården. Malmö är bara en poäng efter och har 3 raka segrar över Sirius, Degerfors och Mjällby. Målskillnaden på dessa 3 matcher har varit 11:0. Alltså inget insläppt mål på 3 matcher. Då har Malmö ändå roterat kraftigt i den senaste ligamatchen mot Mjällby, som de vann med 2-0. Spelare som Allsvenskans skyttekung, med 7 mål, Antonio Mirko Colak (i bild) och Anders Christiansen vilades helt.

Huruvida de kommer till start mot Halmstad är oklart. Fast när de har saknats så har andra spelare, som Veljko Birmancevic (6 mål), Adi Nalic (4 mål) och Sören Rieks (4 mål) klivit fram och levererat.

Malmö har en enorm bredd i truppen. Det ska inte spela så stor roll vilka som kommer till start när det gäng, som har 14 poäng mindre än dem i tabellen efter 13 matcher, står på andra sidan gräset. Då ska Malmö vara givna favoriter till seger.

Därför faller spelet på att Malmö tar samtliga 3 poäng, till nästan dubbla degen.

 

 

  • Vårt speltips: Malmö vinner matchen
  • Odds: 1.90
  • Bettingsida: Bet365

 

Troliga startelvor inför matchen

 

Halmstads möjlig startuppställning:

Malkolm Nilsson; Andreas Bengtsson, Joseph Baffo, Andreas Johansson, Edvin Kurtulus; Simon Lundevall, Amir Al-Ammari, Joel Allansson, Samuel Kroon; Marcus Antonsson, Sadat Karim.

 

Malmös möjlig startuppställning:

Johan Dahlin; Oscar Lewicki; Anel Ahmedhodzic, Lasse Nielsen, Niklas Moisander; Veljko Birmancevic, Bonke Innocent, Anders Christiansen, Sören Rieks; Jo Inge Berget, Antonio Mirko Colak.

 

 

Nyheter

Färre spelare byter spelbolag – Bonusregler är orsaken
Färre spelare byter spelbolag – Bonusregler är orsaken
Läs lite mer om hur de svenska reglerna kring bonusar fungerar - samt vilka effekter som det haft på svenska spelmarknaden.
News icon 21 september, 2021
Author icon Jimmie Nyman
Streama Malmö FF - Juventus: Se live stream & TV (14/9)
Streama Malmö FF - Juventus: Se live stream & TV (14/9)
Se hur du kan sända Malmö - Juventus stream från Champions League (CL) den 14 sept, 2021, Vi visar vart du streamar matchen online och på TV.
News icon 13 september, 2021
Author icon Jimmie Nyman
Streama Djurgården - Hammarby (12/9): TV & live stream
Streama Djurgården - Hammarby (12/9): TV & live stream
Derby i Stockholm! Se hur ni gör för att streama Djurgården - Hammarby live! …
News icon 12 september, 2021
Author icon Emil Sandberg