Häcken - Malmö FF, 18/4: Speltips & stream

Resultat
Odds
Häcken
Oavgjort
Malmö FF
Odds hämtat på bet365: 14/4 16:20

Häcken – Malmö FF möter varandra i allsvenskan under söndagseftermiddagen i ett fint möte. Oavgjort och resultatet 1-1 är återkommande lagen emellan. Kolla in vårt speltips till matchen, och se även hur ni gör för att hitta er Häcken – Malmö FF stream.

I allsvenskan ska toppmötet mellan två guldkandidater stå av stapeln under söndagen, Häcken – Malmö FF. Historisk sett har matcherna lagen emellan varit väldigt jämna och och de delar på lika många segrar och har spelat en hel del oavgjort i mötena(32% – 36% – 32%). Vi tror därför på ett lika resultat under söndagen.

Kolla in vårt speltips till mötet på Bravida Arena, eller se hur ni hittar en Häcken – Malmö FF live stream 18/4. Varför inte hitta en sportbonus att spela med?


 

Streama fotboll i Sverige!

Se massor av matcher från heta ligor i Europa

> Streama här

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

 

Vad: Häcken – Malmö FF
Matchstart Kl. 15:00, den 18/4
Vart: Bravida Arena, Göteborg
Live stream: > Se matcher i Allsvenskan live
TV-kanal: Kanal 5/DiscoveryPlus
Speltips: Oavgjort (3,25 hos Bet365)

Häcken – Malmö FF stream

Det är lätt att streama Häcken – Malmö FF i allsvenskan online. Det enda du behöver för att hitta en live stream till matchen är att skapa ett konto på Discovery Plus. Där efter så väljer du att köpa ett sportpaket som låser upp din Häcken – Malmö stream på nätet. Det är dessvärre inte gratis – utan kommer att kosta dig en summa varje månad.

Att streama Häcken – Malmö onine kommer det vara många som vill göra. Det är en match mellan två lag som tippas komma högt upp i tabellen av Allsvenskan 2021.

Det går att ha igång din fotboll stream från valfri plattform. Titta via mobil, dator eller surfplatta.

  1. Gå till Discovey Plus
  2. Skapa ett spelkonto
  3. Sätt in pengar och spela på odds inför matchen
  4. Streama Häcken – Malmö FF + en massa andra matcher

Speltips inför matchen

Under söndagen möter Häcken – Malmö FF i den andra omgången i allsvenskan. De senaste fem mötena lagen emellan har fyra stycken slutat oavgjort och otroligt nog har alla dem slutat i två gjorda mål i matchen (1-1, 1-1, 1-1, 1-1, 3-0).

En hel del har tippat ett annat allsvenskt lag än söndagens bortalag att vinna serien i år. Med ett bra övergångsfönster i ryggen står Häcken som värdar och har första hemmamatchen på denna inledning av denna nya säsongen. Det började dock inte så bra som de tänkt sig.

I Häckens senaste match förlorade de mot nykomlingen Halmstads BK med 1-0 efter mål av inhopparen Mikael Boman. Hisingslaget såg stora stunder oskarpa ut under matchen och hade inte många strängar på sin lyra. En fördel Häcken har till denna matchen mot Malmö FF är att de har hemmaplan, och därav konstgräs vilket de är mer vana vid än Skånelaget.

Malmö FF åker upp till Göteborg för att att ta sig ett lag som de har haft svårt med de senaste åren. Skånelaget har bara skrapat ihop till en enda seger på deras fem senaste möten och föra oavgjorda därinnan. Malmö FF såg bra ut i deras senaste match, men vi tror att de inte är färdiga ännu och historien mellan lagen talar för sig själv.

I Malmö FF:s senaste match i premiären vann de mot Hammarby efter en minst sagt dramatisk match. Gästernas Gustav Ludwigson skulle börja målskyttet med en fin nick serverad av Abdul Khalili, ett försprång Malmö FF kämpade sig tillbaka från och det stod 2-2 länge efter mål av bland annat matchens gigant Sören Rieks. I den 89:e minuten vann den danske vänsterbacken Jonas Knudsen bollen i utkanten av straffområdet och svepte in den i mål genom ett skott på halvvolley. Malmö FF vann med 3-2 och ett spännande möte var till ända.

Vårt speltips

Malmö FF är i en bra form för närvarande och vann premiären mot toppkonkurrenten Hammarby. Med den stora oavgjorda historiken i närminnet tror vi att Malmö FF inte kommer att kunna vinna mötet mot Häcken på söndag, även om Malmö FF kommer att ha övertaget och mycket bollinnehav. Vi landar därför i att spela på att matchen slutar i ett oavgjort resultat, till det höga och fina oddset på 3.25 gånger insatsen på Bet365.

  • Vårt speltips: Oavgjort (Fulltidsresultat)

Fler speltips

Röda Stjärnan - Kairat Almaty, 28/7: Speltips & stream
Röda Stjärnan - Kairat Almaty, 28/7: Speltips & stream
Kairat Almaty kan spela på resultat mot Röda Stjärnan i returen i Champions League kvalet. Siffrorna kan komma att hållas nere. Bra odds finns på underspel.
News icon 27 juli, 2021
Author icon Katten Jansson
Sparta Prag - Rapid Wien, 28/7: Speltips & stream
Sparta Prag - Rapid Wien, 28/7: Speltips & stream
Sparta Prag ses som en alldeles för stor favorit, i returen av Champions League kvalmötet, mot Rapid Wien. Returen är öppen. Odds och speltips finns här.
News icon 27 juli, 2021
Author icon Katten Jansson
Midtjylland - Celtic, 28/7: Speltips & stream
Midtjylland - Celtic, 28/7: Speltips & stream
Midtjylland är stabilare än Celtic när gängen drabbas samman i returen av Champions League kvalet. Ett bra odds erbjuds på att Midtjylland tar sig vidare.
News icon 27 juli, 2021
Author icon Katten Jansson