Georgien - Spanien, 28/3: Speltips, odds & inför

spanien-sverige-tv-stream

Under söndagen spelar Georgien – Spanien mot varandra i VM-kvalet. Vi ger er ett speltips, odds och inför matchen.

Spanien fick endast oavgjort i deras föregående match mot Grekland efter att grekerna fått med sig en diskutabel straff på slutet. Nu väntar Georgien på bortaplan som också dem är en tuff motståndare. Kolla in vårt speltips till matchen!

Ta del av vårt speltips till VM-kvalet mellan Georgien och Spanien med allt inför matchen och det bästa oddset.

Vad: Georgien – Spanien
När: Den 28/3, kl. 18:00
Vart: Boris Paichadze Dinamo Arena
Speltips: Spanien & Över 2.5 (1.80 hos Bet365)
Läs mer om hur du kan streama fotboll på nätet: Streama fotboll online
Domare: Benoît Bastien

Inför matchen

  • Spanien har inte förlorat på fyra matcher.
  • Spanien har gjort åtta mål deras senaste tre matcher.
  • Georgien har inte vunnit någon match på deras åtta senaste försök.

Speltips inför matchen

Under söndagen möter Georgien – Spanien i deras respektive andra match i VM-kvalet. Med endast ett 1-1-resultat med sig i bagaget är Spanien pressade att prestera mot Georgien på bortaplan.

I Georgiens senaste match mötte de Sverige på Friends Arena och dem såg offensivt fina ut och kom flera gånger igenom svenskarnas försvar. Georgien hade trots ett mindre bra försvarsspel av Sverige svårt att göra ett mål och de förlorade med 1-0.

Georgien har många fina tendenser, men ingen som sätter dit deras chanser. Detta har återkommit i deras föregående möten i Nations League då de endast har gjort ett mål på deras tre senaste matcher.

Mäktiga Spanien reser till Östeuropa för att möta Georgien. I deras förra match spelade de 1-1 mot Grekland. Alvaro Morata inledde med att göra mål i den 33:e minuten för spanjorerna, som dock inte höll sig värst länge i den andra halvleken. Grekerna kvitterade i den 57:e minuten genom att ha fått en diskutabel straff.

Efter att Spanien ha haft det svårt att förvalta sitt stora bollinnehav på otroliga 80 % och med endast nio skott, behöver de ladda om batterierna. Mötet med Georgien blir inte de en dans på rosor, även om vi tror att matchbilden kommer att passa spanjorerna bättre än i mötet med Grekland.

Vårt speltips

Med endast ett oavgjort resultat mot Grekland på hemmaplan kommer spanjorerna åka till Georgien med en ödmjuk inställning och inte underskatta motståndaren. Spanien har i närtid visat att de är att räkna med och slog Tyskland med hela 6-0 matchen före Grekland.

Georgien kommer att ställa sig högt, som mot Sverige, vilket Spanien kommer att utnyttja. Matchbilden kommer att vara att Spanien har mycket boll och Georgien ställa sig högt och försöka kontra. Vi tror att detta kommer att passa spanjorerna väl.

Vi tror att matchen kommer att det kommer att vara målrik och att Spanien kommer att ösa på framåt och vinna matchen. Vi spelar därför på Spanien & Över 2.5 mål i matchen med det fina oddset 1.80 på Bet365.

  • Speltips: Spanien & Över 2.5 (Resultat/Totalt antal mål)
  • Odds: 1.80 på Bet365
  • Oddsbonusar

Alla de bästa oddsen

Nedan finner ni ytterligare odds på Georgien – Spanien, hämtade från Bet365.

Spel Odds hos Bet365
Georgien vinner 17.00
Oavgjort 6.00
Spanien vinner 1.18
Över 2,5 mål i matchen 1.70
Under 2,5 mål i matchen 2.10

Fler speltips

Brasilien – Sydkorea (VM): Stream, speltips & odds
Brasilien - Sydkorea (VM): Stream, speltips & odds
Brasilien och Sydkorea gör upp om en plats i kvartsfinal. Håller brassarna för trycket, och lyckas besegra Heung-Min Sons Sydkorea här? …
4 december, 2022 | Emil Sandberg
Marocko – Spanien (VM): Stream, speltips & odds
Marocko - Spanien (VM): Stream, speltips & odds
Spelbolag har Spanien som alldeles för höga favoriter i åttondelsfinalen i VM mot Marocko. Vi går igenom odds, streaming och ger ett speltips i matchen.
4 december, 2022 | Katten Jansson
Japan – Kroatien (VM): Stream, speltips & odds
Japan - Kroatien (VM): Stream, speltips & odds
En helt öppen åttondelsfinal spelas i VM då Japan möter Kroatien. En jämn tillställning. Ta gärna del av vårt speltips, samt hur du streamar landskampen.
3 december, 2022 | Katten Jansson