Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 14 feb, 2024

Feyenoord – Roma 15/2: Stream, odds & speltips

lazio roma speltips stream

Sextondelsfinalerna i Europa League tar sin början på torsdag, och vårt fokus riktas mot mötet mellan Feyenoord och Roma som sparkar igång klockan 18:45.

Den första rundan av denna sextondelsfinal kommer att äga rum på De Kuip i Nederländerna. Följ med när vi går igenom alla detaljer inför denna spännande match mellan två högkvalitativa lag. Vi kommer att presentera vårt speltips, granska oddsen och vägleda dig genom hur du kan streama detta möte från Europa League.

Vad: Feyenoord – Roma, Europa League
När: Den 15/2, kl. 18:45
Vart: De Kuip
Speltips: Över 2.5 mål (2.01 hos Bet365)
Livestream: > Viaplay

Över 2.5 mål

Odds = 1.78
Bonus: Få 1250 kr i spelkrediter hos Bet365
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt

Inför matchen

 • Hemmalaget får klara sig utan Trauner, Zechiel, Biljow samt van den Belt, då samtliga är skadade.
 • Roma ser bara ut att ha Abraham borta från spel på grund av skada.
 • Första matchen i ett dubbelmöte i sextondelsfinalen av Europa League.

Feyenoord – Roma stream

Mötet mellan Feyenoord och Roma är utan tvekan en av torsdagens mest efterlängtade händelser i Europa League. För att inte gå miste om denna fantastiska match, visar vi här hur du enkelt kan komma igång med live streaming online i Europa League.

Streamingtjänsten Viaplay har exklusiva sändningsrättigheter för Europa League och erbjuder därmed direktsändning av samtliga matcher från turneringen på deras plattform. För att dra nytta av detta behöver du skapa ett konto och ha ett aktivt abonnemang hos Viaplay. När detta är på plats är du redo att njuta av högklassig fotboll från Europa League samt andra stora ligor som Premier League.

Börja din upplevelse med Viaplay redan idag. Det är en enastående tjänst för den som älskar att följa högkvalitativ sport året runt.

 • Klicka dig vidare till Viaplay
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Feyenoord – Roma

Feyenoord – Roma speltips

Här presenterar vi vårt speltips inför mötet mellan Feyenoord och Roma, och vi tror på underhållning med mål. Därför kommer vi att utforska ett målspel.

Vårt speltips här är ett målspel, över 2.5 mål, vilket innebär att vi förväntar oss minst tre mål i matchen. Vi anser att detta kan vara ett klokt val, främst på grund av att båda lagen är starka offensivt och har en imponerande målskörd. Särskilt bör Feyenoords otroliga målstatistik i den inhemska ligan under säsongen nämnas, där laget har levererat hela 55 mål på 21 ligamatcher.

Roma gjorde nyligen sig av med Mourinho, och sedan dess har laget presterat bättre under sin nya tränare, De Rossi, en klubbikon. Trots förlusten i senaste ligamatchen, där man mötte tabelltoppen Inter och matchen slutade 2-4, har Roma visat positiva tecken under den nya tränaren.

Även om det är sextondelsfinal och lagen kanske antar en mer taktisk inställning, tror vi ändå på en match med gott om mål. Det är två starka lag med en vasst offensiv, och vi förväntar oss att se många skickliga offensiva spelare på plan när dessa två lag möts. Över 2.5 mål blir Europa League-spelet mellan Feynoord mot Roma.

Mer odds & betting inför matchen

Här nedan har vi tagit fram tre nya odds inför matchen mellan Feyenoord mot Roma. Denna match utlovar spänning, och förtjänar därmed också lite extra val av speltips. Vi har gjort jobbet, och nedan finner du som sagt samtliga val. Alla val är hämtade från Bet365.

Speltips Odds
Båda lagen gör mål 1.75
Över 1.5 mål i halvtid 3.00
Rätt resultat: 2-2 13.00
speltips
Läs om semifinalmatchen i Wimbledon 2024. Medvedev mot Alcaraz. Speltips, odds och guide om hur du kan livestreama matchen online.
11 juli, 2024
speltips
Semifinal i Wimbledon: Musetti mot Djokovic gör upp om en finalplats i Wimbledon 2024. Läs om speltips, odds & guide till streaming online.
11 juli, 2024
elfsborg pafos speltips stream
EL
Som första svenska lag kliver Elfsborg in i Europakvalet, då man möter cypriotiska Pafos i kval till Europa League.
11 juli, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar