Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 10 jul, 2022

Hammarby – IFK Göteborg (11/7): Stream, speltips & odds

Hammarby Göteborg speltips stream

Hammarby ställs emot IFK Göteborg, i en riktig stormatch på Tele2 Arena. Här ger vi er allt inför mötet, från speltips till information om hur ni hittar en live stream.

Hammarbys alldeles utmärkta start på säsongen har mattats av under de senaste omgångarna, och nu har man bara en seger på de sju senaste matcherna. En poäng på de tre senaste i Allsvenskan, och Här ställs man mot IFK Göteborg som kommer från två raka segrar, om än mot svagare motstånd.

Vi ger er förutsättningarna inför måndagsmatchen på ”Nya Söderstadion”. Läs vårt speltips, och ser hur ni gör för att streama Hammarby – IFK Göteborg!

Streama fotboll online

Se massor av matcher direkt hos Bet365

Vad: Hammarby IF – IFK Göteborg
Matchstart Kl. 19:00, den 11/7
Vart: Tele2 Arena
Live stream Discovery Plus
TV-kanal: Kanal 9
Speltips: Hammarby vinner (1,66 hos Bet365)

Inför matchen

  • IFK Göteborg kommer till den här matchen med tre raka segrar.
  • Hammarby har gått svagt på sistone, och har bara vunnit en av sina sju senaste.
  • Ingen av Hammarbys nyförvärv Concha och Pavle Vagic är spelklara till den här matchen.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’uBxylvuJnrTjKpnJAliHu7TtW7YTlTo1UMIYAVUQ’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Hammarby – IFK Göteborg live

Många lär vilja live streama Hammarby – IFK Göteborg, men alla vet inte hur man gör. För att se matchen direktsänt på internet, behöver ni bara skapa ett konto hos Discovery Plus och där köpa ett sportabonnemang. När det är klart, får ni tillgång till alla Allsvenskan live streams.

Det går bra att ha igång er Hammarby – IFK Göteborg live stream från valfri enhet. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Med hjälp av en Chromecast, HDMI-kabel eller liknande kan ni dessutom koppla över er fotboll live stream till TV-skärmen, för att se matchen där.

Bu kommer att få se er Hammarby – IFK Göteborg stream med hög kvalitet, vad gäller både bild och ljud. Dessutom är kommentatorerna och experterna hos Discovery Plus av absolut högsta klass.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Hammarby – Göteborg direkt

Speltips & odds: Hammarby – IFK Göteborg

Martí Cifuentes fick en drömstart som ny tränare för Hammarby. Laget radade upp segrar, både i Svenska Cupen och i Allsvenskan. Man var klara för cupfinal och ledde serien. Men framåt slutet av våren vände det. Prestationerna blev aningen sämre och resultaten klart sämre. Nu har laget bara vunnit en av sina sju senaste matcher, och bara tagit en poäng på de tre senaste.

Framförallt är det målskyttet som strulat för de grönvita. Den sista passen har gått aningen fel, och spelarna har misslyckats med avsluten. För att råda bot på detta problem tar Hammarby till aktivitet transfermarknaden. Högeryttern David Concha har hämtas in från spanska tredjeligan, och Degerfors forward Abdelrahman Saïdi ryktas också in. Dessutom har spelare som Muamer Tankovic och Jimmy Durmaz nämnts. En som istället är på väg bort är Astrit Selmani, som haft mycket stolpe ut denna säsong.

IFK Göteborg hänger faktiskt med helt ok strax bakom toppen, och har nästan smugit med. Laget inledde säsongen starkt, men mot svagt motstånd, och hamnade därefter i en svacka när kvalitén på motståndet höjdes. Men nu har man tagit tre raka segrar, och i en haltande tabell då snabbt närmat sig toppen. Laget är exempelvis bara en poäng bakom Malmö FF, trots en match mindre spelad.

Även om Hammarby kommer från en förlust på Tele2 Arena, så är man vanligtvis väldigt starka här. Målskyttet har varit sisådär på sistone, men annars har laget sett rätt bra ut. Vi tror att man slår IFK Göteborg, och spelar den raka 1:an. Den finnes till 1,66 gånger pengarna hos Bet365.

  • Vårt speltips: Hammarby vinner
  • Odds: 1,66
  • Spelsida: Bet365

Vi rekommenderar starkt är att ni kollar in oddsbonusar innan ni lägger ert spel.

Annan betting på matchen

Det finns många bra odds på Hammarby – IFK Göteborg. Nedan finner ni några.

Speltips Odds från Bet365
X2 2,10
Över 2,5 mål 1,85
Under 2,5 mål 1,95

Relaterat

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar