Elfsborg - Feyenoord, 26/8: Stream, speltips & odds

Elfsborg Feyenoord speltips stream

Elfsborg ska försöka göra det omöjliga, genom att vända underläge 0-5 till avancemang. Vi tar oss an att ett speltips till matchen, och visar hur ni gör för att streama Elfsborg – Feyenoord.

Elfsborg har en tuff uppförsbacke att ta sig an under torsdag kväll, när man måste hämta in fem mål mot holländska jätten Feyenoord. Gästerna väntar sig nog något av en ”Walk in the Park”, och ska bara spela av den här matchen.

Trots de tuffa förutsättningarna ger vi oss på att tippa matchen, och visar dessutom hur ni kan hitta en Elfsborg – Feyenoord stream,


Streama fotboll från Europa Conference League

Se mängder av heta ligor hos Bet365

> Streama här

fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Elfsborg – Feyenoord
Matchstart Kl. 19:00, den 26/8
Vart: Borås Arena
Live stream Aftonbladet Plus
TV-kanal:
Speltips: Elfsborg – rak 1:a (3,60 hos Betsson)

Odds & inför matchen

  • Elfsborg hade inte en chans i Rotterdam, och förlorade med 5-0.
  • I helgen spelade Elfsborg 2-2 mot Hammarby, medan Feyenoord slog Go Ahead Eagles med 2-0.
  • Vinnaren av dubbelmötet är klart för gruppspel i Europa Conference League.

Streama Elfsborg – Feyenoord live

Många undrar hur man bär sig åt för att se Elfsborg kvala till Europa Conference League, men det är lättare än man kan tro att se matchen live. Det är alltså inte särskilt svårt att live streama Elfsborg – Feyenoord live på nätet. Det enda ni behöver göra för att se matchen online är att skapa ett konto på Aftonbladet Plus, och där köpa ett plusabonnemang. Då kan ni streama Elfsborgs ECL-kval, och även live streama Hammarby – Basel.

Ha igång matchen på valfri enhet, ni kan streama Elfsborg – Feyenoord via mobil, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast eller liknande kan ni dessutom koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, och på så sätt se er Elfsborg – Feyenoord live stream på TV-skärmen.

Speltips & odds: Elfsborg – Feyenoord

Elfsborg har varit ett av Allsvenskans bästa lag under de senaste omgångarna, men det hade man inte mycket för när man var på besök i Rotterdam förra veckan. I paus ledde holländarna med 3-0, och när andra halvlek var en kvart gammal var ledningen utökad dubbelt om till 5-0.

Samtidigt har Elfsborg inte förlorat någon av sina åtta senaste matcher i Allsvenskan, och vi får gå tillbaka ända till den 21 maj för att hitta en allsvensk match de gulsvarta Elfsborg från Borås har förlorat. Det var en uddamålsförlust borta mot Malmö FF. Mot Feyenoord fick vi dock se prov på skillnaden mellan Allsvenskan och Eredivisie.

Nu gäller det alltså för Elfsborg att hämta upp fem mål, och frågan är hur många av spelarna själva som ens tror att det kan gå. De kommer att gå för det, det är ett som är säkert, för valmöjligheterna är inte särskilt stora. Anfall från minut 1 till 90, rejäl kvalitet och en enorm tur är vad som kommer att krävas om man ska kunna få Feyenoord att svettas.

Vad som kanske kan ge Elfsborg någon slags energi är att BK Häcken faktiskt inte var alltför långtifrån att stå för en liknande upphämtning för någon månad sedan. Häcken förlorade mot Aberdeen med 5-1, och vann sedan hemma med 2-0. Vore det inte för ett billigt rött kort på Patrik Wålemark mitt i anstormningen efter ytterligare mål vet man aldrig hur det kunnat sluta.

Feyenoord har hunnit med att spela två matcher i ligaspelet, på vilka man inkasserat full pott, gjort sex mål och inte släppt in ett enda. Därmed toppar man Eredivisie.

Vi har ofta i dessa Europasammanhang sett hur stor betydelse hemmaplan kan ha. Trots att motståndet över två matcher kan vara övermäktigt blir det ofta segrar i hemmamatchen, för såväl svenska som för andra lag.

Vi har väldigt svårt att se Elfsborg vända det här underläget, men att man vinner själva matchen hemma mot ett avslaget Feyenoord – som redan tagit ut segern och som dessutom inte är vana vid att spela på konstgräs – det håller vi som rätt troligt. Vi spelar den raka 1:an till 3,60 gånger insatsen på Betsson.

  • Vårt speltips: Elfsborg – rak 1:a
  • Odds: 3,60
  • Spelsida: Betsson

I länken här kan ni läsa vår Betsson-recension.

Relaterat

VM 2022 – Åttondelsfinaler – Tips, odds & TV tider
VM 2022 – Åttondelsfinaler – Tips, odds & TV tider
En guide inför alla åttondelsfinaler i fotbolls VM 2022. Läs om betting tips, odds, och analyser. Vi samlar även alla TV tider och datuim för VM åttondelsfinalerna.
2 december, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
Här samlar vi odds i våra betting tips inför VM den 2/1. Se vilka matcher som spelas - samt vilka TV tider som gäller.
30 november, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – 1 december (1/12) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 1 december (1/12) – Matcher, odds & TV tider
Schema och tips inför dagens matcher från VM; 2022, den 1 december. Se vilka tider, odds och TV-sändningar som du bör hålla koll på den 1/12.
30 november, 2022 | Jimmie Nyman