Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 23 mar, 2022

Egypten – Senegal (25/3): Stream, speltips & odds

Egypten och Senegal möts i den första finalen av två i det afrikanska playoff-spelet till VM 2022. Bered er på en spännande match, som vi ger er speltips och live stream till.

VM-kvalet går mot sitt slut. Fredag 25 mars tar Egypten emot Senegal i den första matchen i dubbelmötet på vägen mot VM i Qatar. Returen spelas fyra dagar senare, på tisdagen.

Ta del av förutsättningarna till Egypten – Senegal. Hitta ert speltips till matchen och se hur ni gör för att streama Egypten – Senegal.

Streama fotboll online

Se massor av matcher hos Bet365

Vad: Egypten – Senegal
Matchstart Kl. 20:30, den 25/3
Vad: Finalmatch, Afrikas VM-kval
Live stream Viaplay
TV-kanal: Viasat Sport Premium
Speltips: Senegal vinner (2,75 hos Bet365)

Inför

  • Senegal och Egypten möttes i finalen av Afrikanska Mästerskapen tidigare i år. Då vann Senegal efter straffar.
  • Mohammed Salah är skadad och lär missa den här matchen.
  • Sadio Mané är i gott skick och kommer att starta för Senegal.

Statistik & inför

[sports data-token=’vxRqw3RaKB4hHCmrveYAwNFdRbUGiohjgZvEDQEW’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Egypten – Senegal live

Att live streama Egypten – Senegal är enkelt. För att se matchen behöver ni bara skapa ett konto hos Viaplay, och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni börja titta på er Egypten – Senegal stream direkt från valfri enhet.

Ni kan alltså titta på er fotboll live stream från mobil, dator eller surfplatta. Har ni en HDMI-kabel, Chromecast, Apple TV eller liknande kan ni dessutom koppla över er Egypten – Senegal live stream till TV-skärmen, och se matchen där i stället.

Vad gäller TV-sändning går det faktiskt också att titta på matchen på TV: Viasat Sport Premium visar matchen, och har ni den i ert utbud kan ni se matchen direktsänt på TV.

  • Gå till Viaplay
  • Skapa ett konto
  • Köp sportabonnemanget
  • Streama Egypten – Senegal online!

Speltips & odds: Egypten – Senegal

Det är bara ett par månader sedan Egypten och Senegal möttes i finalen av Afrikanska Mästerskapen, då Senegal vann på straffar och då Sadio Mané i slutändan – trots den missade straffen under ordinarie tid – fick dra det längsta strået mot klubbkamraten Mohammed Salah. Salah lade aldrig ens en straff, då han var satt som femte straffläggare men Egypten förlorade redan efter fyra.

Nu lär Egypten och Salah vara minst sagt revanschsugna. Lagen möts igen, i den afrikanska playoff-finalen i kampen om en VM-plats. Afrikas VM-kval fungerar som så att de tio lagen som vinner sina kvalgrupper ställs emot varandra, för att göra upp om fem platser i världsmästerskapet.

Senegal stod för ett starkt kval, då man lyckades leverera resultatraden 5-1-0 och målskillnaden 15-4. Egypten gjorde det rätt bra de också, med resultatraden 4-2-0 och målskillnaden 10-4.

Till den här matchen har Egypten ett orosmoln så stort som det bara går. Stjärnan Salah skadade sig och tvingades bytas ut i Liverpools senaste match, och chansen att han ska kunna spela här är ytterst liten. Han väntas även missa returen, men är trots det uttagen i truppen då man hoppas på en snabb återhämtning. Om inte annat kan han säkert bidra till gruppen med sin blotta närvaro.

Senegal har en skadefri trupp, och är fortfarande stärkta av segern i Afrikanska Mästerskapen. Nu jagar Egypten revansch, men vi tror inte att man tar någon sådan. Laget mer eller mindre är Mohammed Salah, och utan honom är Egypten klart svagare. Vi tror att de får det svårt mot Senegal här, och spelar den raka 2:an. Den finnes till 2,75 gånger insatsen, hos Bet365.

  • Vårt speltips: Senegal vinner
  • Odds: 2,75
  • Spelsida: Bet365

Kolla gärna in fler speltips och artiklar relaterade till VM.

Annan betting inför matchen

Här tror vi på seger för Senegal. Men titta gärna in fler odds på matchen.

Speltips Odds från Bet365
Egypten vinner 2,60
Båda lag gör mål – nej 1,53
Över 2,5 mål 3,10

Relaterat

os
Massor av sport - och svenska medaljchanser hittar vi i schemat för OS den 28 juli. Vi samlar alla svenska hålltider och hela dagens program.
24 juli, 2024
os
Se alla namn på de kommentatorer, programledare och experter som finns med i OS-studion 2024.
23 juli, 2024
os
Första officiella dagen för OS bjuder på beachvolleyboll, handboll och mycket mer!
23 juli, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2527 Artiklar