Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 12 jun, 2021

Colombia – Ecuador, 14/6: Speltips & stream

Colombia – Ecuador, 14/6: Speltips & stream

Colombia är tredjehands favoriten, efter Brasilien och Argentina, att vinna Copa America.

I den första omgången ställs Colombia mot Ecuador, som är en motståndare som de har besegrat i 4 av de 5 senaste inbördes möte.

Colombia är favoriter till att vinna detta möte också, fast till nästan dubbla degen. Då finns det ett schysst värde i oddset.

Vinnaroddset på att Colombia lyfter pokalen ligger på 8 gånger pengarna hos Bet365.

Vad: Colombia – Ecuador, Copa America
Avspark: Den 2021-06-14, kl. 02:00
Vart: Arena Pantanal
Live stream: > Se hos Bet365
TV-kanal: Viaplay
Speltips: Colombia (Odds: 1.93 hos Bet365)

Se Colombia – Ecuador stream

Som medlem hos Bet365 kan man streama alla matcher från sydamerikanska Copa America. Det innebär naturligtvis att du kan se matchen mellan Colombia och Ecuador på deras kombinerade streaming- och bettingsida. Du kan läsa mer vårt omdöme & recension om Bet365 via länken.

För att titta på Colombia – Ecuador live stream hos Bet365 följer du endast våra tips här nedanför.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa konto
  3. Gör insättning på minst 50 kr
  4. Streama alla matcher från sydamerikanska Copa America

Speltips & odds

Med ett skickligt spel entrar Colombia mästerskapet. Formen är lysande efter att ha besegrat Peru med 3-1 innan det blev 2-2 mot stabila Argentina.

Fast innan dess mötte Colombia just Ecuador på bortagräs i VM kvalet, där det blev en 1-6 förlust. Där och då underpresterade Colombia, men har sedan dess rest sig och spelat utmärkt i två raka macher.

Framförallt har målskyttet fungerat med 5 mål på dessa två senaste landskamper. Då har 5 olika målskyttar hamnat i protokollet utan att talismanen Duvan Zapata (i bild) har bidragit med något mål. Fast det vet vi alla att det kommer, förr eller senare, fullt möjligt redan i nästa match.

Förbundskaptenen Reinaldo Rueda har en vass offensiv att laborera med som borde klara av att revanschera sig för förlusten senast mot Ecuador.

I början av VM kvalet stod förbundskaptenen Gustavo Alfaro och hans Ecuador för några stora skrällar. Bland dem var segern över Colombia, där Ecuador öste in mål.

Den formen har inte Ecuador lyckats behålla. I stället har det därefter blivit två raka förluster. Först mot Brasilien med 0-2 och sedan mot tabelljumbon Peru på hemmagräs med 1-2. Att förlora mot Peru, som inte hade tagit någon seger efter 5 VM kval matcher var rent utsagt dåligt.

Med den förlusten i ryggen ställs de mot hungriga Colombia, som säkert vill ge igen för den rejäla omgången senast.

Colombias anfallspar Luis Muriel och Duvan Zapata, som spelar i italienska Champions League laget Atalanta, har tillsammans nätat 37 mål och stått för 19 assister. Tillsammans med ett starkt försvar med Tottenham mittbacken Davinson Sanchez och Everton mittbacken Yerry Mina ska de klara av att inleda turneringen med en seger.

Därför landar spelet i att Colombia vinner över Ecuador.

  • Vårt speltips: Colombia vinner matchen
  • Odds: 1.93
  • Bettingsida: Bet365

Troliga startelvor inför matchen

Colombias möjlig startuppställning:

Ospina; Medina, Mina, Sanchez, Tesillo; Cuadrado, Uribe, Cuellar, Diaz; Zapata, Muriel.

Ecuadors möjlig startuppställning:

Dominguez; Perlaza, Arboleda, Arreaga, Estupinan; Plata, Mendez, Caicedo, Carabali; Estrada, Valencia.

Andra nyheter

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar