Chelsea - Atlético Madrid, 17/3: Speltips, odds & inför

Chelsea möter Atlético i Champions League under onsdagen.

Chelsea – Atlético Madrid möter varandra i åttondelsfinal i Champions League (2/2). Vi ger er ett speltips till matchen.

I Madrid blev det senaste mötet en trist historia för spanjorerna och en förlust med 0-1 till gästande Chelsea. Nu väntar ett nytt möte där Atlético Madrid ska försöka ta igen det försprång engelsmännen gav sig själva i det första mötet i åttondelsfinalen.

Ta del av vårt speltips till åttondelsfinalen i Champions League mellan Chelsea – Atlético Madrid med allt inför matchen och det bästa oddset.

Vad: Chelsea – Atlético Madrid
När: Den 17/3, kl. 21:00
Vart: Stamford Bridge
Speltips: Under 2.5 mål i matchen(1.57 hos Bet365)
Läs mer om hur du kan streama fotboll på nätet: Streama fotboll online
Domare: Daniele Orsato

Inför matchen

  • Chelsea har gjort i genomsnitt ett mål under sina senaste tre matcher och Atlético Madrid likaså.
  • Atlético Madrid har inte besegrat Chelsea under sina tre senaste möten lagen emellan.
  • Chelsea har inte förlorat på deras fem senaste matcher.

Speltips inför matchen

Under onsdagskvällen möter Chelsea – Atlético Madrid i det andra mötet i åttondelsfinal i Champions League. Den första matchen slutade i en 0-1-förlust för Atlético Madrid. Kan de ta igen det under onsdagens möte?

I Chelseas senaste match spelade de endast 0-0 mot Leeds i Premier League. Londonlaget hade svårt att spränga nollan trots ett stort övertag i bollinnehavet, samtidigt som de varit svåra att göra mål på.

I engelsmännens senaste 12 matcher har de endast släppt in två mål i Champions League, FA-cupen och Premier League inkluderat, något vi tror kommer att färga även detta möte.

Atlético Madrid reser till London för att försöka vända underläge i det senaste mötet. Formen är för närvarande på topp och laget leder La Liga med fyra poäng före Barcelona.

Mot Getafe i Atlético Madrids senaste match fick de endast oavgjort med 0-0 med sig hem efter att hemmalagets målvakt David Soria storspelade. Summa summarum ställs två lag mot varandra som är tajta bakåt.

Vårt speltips

Båda lagen har fin form för närvarande och släpper in få mål. Chelsea är i förarsätet vilket gör att spanjorerna måste anfalla mer i matchen, vilket kommer att resultera i en spännande match.

Chelsea har endast släppt in två mål på deras senaste 12 matcher och Atlético Madrid är samtidigt kända för att vara disciplinerade bakåt. Vi tror på få mål i denna matchen.

Vi tror att matchen kommer att det kommer att göras under 2.5 mål i matchen i Chelsea – Atlético Madrid under onsdagen. Vi spelar därför på Under 2.5 mål i matchen med oddset 1.57 på Bet365.

Alla de bästa oddsen

Nedan finner ni ytterligare odds på Chelsea – Atlético Madrid, hämtade från Unibet.

Spel Odds hos Bet365
Chelsea vinner 2.25
Oavgjort 3.25
Atlético Madrid vinner 3.30
Över 2,5 mål i matchen 2.37
Under 2,5 mål i matchen 1.57

Fler speltips

Marseille – PSG (8/2): Stream, speltips & odds
Marseille - PSG (8/2): Stream, speltips & odds
Le Classique i Coupe de France! Här ger vi er allt inför åttondelsfinalen mellan Olympique Marseille och Paris Saint-Germain.
7 februari, 2023 | Emil Sandberg
Manchester United – Leeds (8/2): Stream, speltips & odds
Manchester United - Leeds (8/2): Stream, speltips & odds
Rivalmöte på Old Trafford! Läs allt inför Manchester United - Leeds United, när lagen möts i Premier League på onsdag kväll.
7 februari, 2023 | Emil Sandberg
Salernitana – Juventus, 7/2: Speltips & stream
Salernitana - Juventus, 7/2: Speltips & stream
Två målglada gäng drabbas samman när Salernitana tar sig an Juventus i Serie A. Odds på att båda lagen nätar lockar och får vårt speltips i matchen.
6 februari, 2023 | Katten Jansson