Chelsea - Atlético Madrid, 17/3: Speltips, odds & inför

Resultat
Odds
Chelsea
Oavgjort
Atlético Madrid
Odds hämtat på bet365: 16/3 09:45

Chelsea – Atlético Madrid möter varandra i åttondelsfinal i Champions League (2/2). Vi ger er ett speltips till matchen.

I Madrid blev det senaste mötet en trist historia för spanjorerna och en förlust med 0-1 till gästande Chelsea. Nu väntar ett nytt möte där Atlético Madrid ska försöka ta igen det försprång engelsmännen gav sig själva i det första mötet i åttondelsfinalen.

Ta del av vårt speltips till åttondelsfinalen i Champions League mellan Chelsea – Atlético Madrid med allt inför matchen och det bästa oddset.

Vad: Chelsea – Atlético Madrid
När: Den 17/3, kl. 21:00
Vart: Stamford Bridge
Speltips: Under 2.5 mål i matchen(1.57 hos Bet365)
Läs mer om hur du kan streama fotboll på nätet: Streama fotboll online
Domare: Daniele Orsato

Inför matchen

  • Chelsea har gjort i genomsnitt ett mål under sina senaste tre matcher och Atlético Madrid likaså.
  • Atlético Madrid har inte besegrat Chelsea under sina tre senaste möten lagen emellan.
  • Chelsea har inte förlorat på deras fem senaste matcher.

Speltips inför matchen

Under onsdagskvällen möter Chelsea – Atlético Madrid i det andra mötet i åttondelsfinal i Champions League. Den första matchen slutade i en 0-1-förlust för Atlético Madrid. Kan de ta igen det under onsdagens möte?

I Chelseas senaste match spelade de endast 0-0 mot Leeds i Premier League. Londonlaget hade svårt att spränga nollan trots ett stort övertag i bollinnehavet, samtidigt som de varit svåra att göra mål på.

I engelsmännens senaste 12 matcher har de endast släppt in två mål i Champions League, FA-cupen och Premier League inkluderat, något vi tror kommer att färga även detta möte.

Atlético Madrid reser till London för att försöka vända underläge i det senaste mötet. Formen är för närvarande på topp och laget leder La Liga med fyra poäng före Barcelona.

Mot Getafe i Atlético Madrids senaste match fick de endast oavgjort med 0-0 med sig hem efter att hemmalagets målvakt David Soria storspelade. Summa summarum ställs två lag mot varandra som är tajta bakåt.

Vårt speltips

Båda lagen har fin form för närvarande och släpper in få mål. Chelsea är i förarsätet vilket gör att spanjorerna måste anfalla mer i matchen, vilket kommer att resultera i en spännande match.

Chelsea har endast släppt in två mål på deras senaste 12 matcher och Atlético Madrid är samtidigt kända för att vara disciplinerade bakåt. Vi tror på få mål i denna matchen.

Vi tror att matchen kommer att det kommer att göras under 2.5 mål i matchen i Chelsea – Atlético Madrid under onsdagen. Vi spelar därför på Under 2.5 mål i matchen med oddset 1.57 på Bet365.

Alla de bästa oddsen

Nedan finner ni ytterligare odds på Chelsea – Atlético Madrid, hämtade från Unibet.

Spel Odds hos Bet365
Chelsea vinner 2.25
Oavgjort 3.25
Atlético Madrid vinner 3.30
Över 2,5 mål i matchen 2.37
Under 2,5 mål i matchen 1.57

Fler speltips

Örebro – Degerfors, 25/10: Speltips & stream
Örebro - Degerfors, 25/10: Speltips & stream
Det prestigefyllda derbyt mellan Örebro SK och Degerfors IF väntas bjuda på en hög underhållning. Vi bjuder på odds, streaming och ett speltips.
24 oktober, 2021 | Katten Jansson
Getafe – Celta Vigo, 25/10: Speltips & stream
Getafe - Celta Vigo, 25/10: Speltips & stream
La Liga jumbon Getafe tar emot Celta Vigo i ett öppet möte, som väntas bli en målsnål tillställning. Vårt speltips landar på en delad pott, till ett högt odds.
24 oktober, 2021 | Katten Jansson
Varbergs BoIS – Malmö FF, 24/10: Stream, speltips & odds
Varbergs BoIS - Malmö FF, 24/10: Stream, speltips & odds
Varbergs BoIS har inte förlorat en hemmamatch sedan i maj. Lyckas Malmö bryta lagets starka hemmasvit? …
23 oktober, 2021 | Emil Sandberg