Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 13 aug, 2021

Celta Vigo – Atlético de Madrid, 15/8: Stream, speltips & odds

Celta Vigo Atletico Madrid stream speltips

Celta Vigo och Atlético de Madrid möts i den inledande omgången av La Liga! Här finner ni vårt speltips till matchen, och hittar även information om hur ni hittar en Celta Vigo – Atlético Madrid stream.

Premiäromgången i La Liga är här, och alla som älskar den spanska fotbollen kan få bot på sin abstinens. Mycket har hänt kring La Liga under sommaren, men här lägger vi främst fokus på matchen mellan Celta Vigo och Atlético de Madrid.

Vi ger er vårt speltips till mötet, och visar även hur ni bär er åt för att streama Celta Vigo – Atletico Madrid live.


Streama fotboll från La Liga
Se spanska ligan hos Bet365

Vad: Celta Vigo – Atlético de Madrid
Matchstart Kl. 17:30, den 15/8
Vart: Abanca Balaidos
Live stream Bet365
TV-kanal: C More Fotboll
Speltips: Atletico vinner (2,05 hos Betsson)

Inför matchen

  • Celta Vigo har en farlig offensiv i form av duon Iago Aspas och Nolito.
  • Atlético de Madrid är regerande ligamästare, och Luis Suárez är en spelare som skrämmer slag på alla försvar.
  • Celta Vigo har inte besegrat Atlético under något av lagens fem senaste möten.

Streama Celta Vigo – Atletico Madrid

Hur gör man för att streama Celta Vigo – Atletico Madrid online? Det är en fråga många ställer sig under dessa dagar, och vi ska göra vårt bästa för att besvara den. Det är faktiskt enklare än vad man kan tro att hitta en fotboll stream till den här matchen, då du kan se alla matcher från La Liga på Bet365. Det enda du behöver göra för att få tillgång till sändningen är att skapa ett spelkonto på sajten, och där sätta in minst 50 kronor.

När det är gjort kan du starta din Celta Vigo – Atletico Madrid live stream, och dessutom se matchen från valfri enhet. Titta på matchen direkt från mobil, dator eller surfplatta. Har du en HDMI-kabel, Chromecast, Apple TV eller liknande kan du dessutom koppla över din Celta – Atletico stream till TV-skärmen. Vi kan garantera dig att sändningen har både god bild- och ljudkvalitet.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa ett konto och sätt in minst 50 kronor
  3. Live streama Celta Vigo – Atlético Madrid!

Speltips & odds: Celta Vigo – Atlético Madrid

Atlético de Madrid gjorde en fantastisk fjolårssäsong, då man lyckades vinna La Liga framför Real Madrid och Barcelona i en oerhört jämn och spännande titelkamp där lagen turades om om att inneha förstaplatsen under de avslutande veckorna. Tungan på vågen för Atlético var Luis Suárez, som man köpte på rea från Barcelona och som var fantastiskt viktig för Diego Simeones lag.

Atlético har ungefär samma lag i år som under förra säsongen, där man inte tappat någon överhuvudtaget från guldlaget. Däremot har man förstärkt med sevärde mittfältaren Rodrigo de Paul. Argentinaren har varit Udineses viktigaste spelare under fem års tid, och var en av nyckelspelarna i det Argentina som vann Copa América under sommaren. Han ska nu addera ytterligare kreativitet och kvalitet till Atléticos mittfält.

Hos Celta Vigo är det alltjämt Iago Aspas som är den stora stjärnan. Aspas är fostrad i klubben och har spenderat hela sin seniorkarriär här, bortsett från en två års lång utflykt till Liverpool och Sevilla under mitten av 2010-talet. Trots sina 34 år fyllda ser han inte ut att ha några planer på att tappa i kvalitet, utan gjorde hela 14 mål och 13 assist (!) under föregående La Liga-säsong. Aspas har i anfallet sällskap av jämngamle Nolito, och tillsammans utgör de en väldigt skickligt offensiv.

När Celta ställs mot ett så pass starkt försvar som Atléticos, ledda av en tränare som aldrig låter sina spelare tappa hungern eller koncentrationen, tror vi dock att de får det för tufft. Vi spelar den raka 2:an till 2,05 gånger insatsen. Spelet finnes på Betsson.

  • Vårt speltips: Atlético vinner
  • Odds: 2,05
  • Spelsida: Betsson

Här kan ni läsa vår Betsson-recension.

Relaterade artiklar

em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
11 juni, 2024
em
Hitta TV kanal eller live stream för att sända Tyskland - Skottland från EM 2024. Vi tipsar gratis om vart & hur du kan se matchen!
10 juni, 2024
em
Planerar du att spela Euros 2024 fantasy manager teams? Då ger vi tips på spelare att plocka in i ditt lag för EM fantasy.
06 juni, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2494 Artiklar