Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 2 aug, 2021

Akropolis – Öster, 3/8: Speltips & stream

GAIS – Öster, 4/5: Speltips & stream

I botten av Superettan tabellen krigar Akropolis IF tappert när de ställs mot Östers IF i nästa omgång.

Efter 13 omgångar ligger Akropolis nästsist i tabellen, med lika många poäng till antal som tabelljumbon Falkenberg.

I och med segern senast klättrade Öster nästan upp till mitten av tabellen, där laget lyckades hålla nollan.

Varken Akropolis eller Öster har stått för någon stor målproduktion under säsongen så ett målsnålt möte är att vänta.

Vad: Akropolis – Öster, Superettan
Avspark: Den 2021-08-03, kl. 19:00
Vart: Studenternas IP
Live stream: Streama Superettan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Under 2,5 mål (Odds: 1.75 hos Unibet)

Akropolis – Öster stream

Du kan streama Akropolis – Öster från Superettan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Superettan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Akropolis – Öster stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Akropolis – Öster via live stream

Speltips & odds

På grund av ombyggnationer spelar Akropolis sina hemmamatcher i Uppsala, på Stundernas IP.

På det viset blir detta inte någon hemmamatch för dem. Knappast någon fördel till Akropolis som ändå har varit okej på hemmagräs men mindre bra på resande fot.

Akropolis är laget som har gjort minst mål av alla i Superettan. Efter 13 omgångar har de nätat 10 gånger.

Det är bara ett mål färre än vad Öster har gjort, med sina 11 mål.

Efter omstarten har Akropolis bara nätat en gång på 3 matcher. Å andra sidan har de inte heller läckt in mål. Senast blev det 1-1 borta mot GAIS.

Ingen spelare i Akropolis har lyckats göra fler än 2 mål. Så det är en måltorka i en trupp, som inte skapar så särskilt mycket i sina matcher.

För Östers del blev det en 3-poängare senast då laget lyckades besegra Jönköpings Södra med 1-0. Det var en chansfattig tillställning med bara 2 skott på mål, från vardera lag. Öster fick spela med en man mer de sista 20 minuterna då Marcus Degerlund drog på sig ett rött kort.

Öster har varit skickliga i sin defensiv och lyckats hålla nollan i hela 4 av deras 5 senaste ligamatcher. Det är mäkta imponerande, så klart.

Målet mot J-Södra gjordes av anfallsyttern Isak Magnusson. Östers toppanfallare Nicolas Mortensen (3 mål och 3 assist) är avstäng i detta möte, på grund av för många gula kort. Han är ett stort avbräck i offensiven, som redan sliter med målskyttet.

Då båda lagen dessutom har lyckats försvara sig väl i sina senaste matcher lutar detta starkt mot att bli en tråkig match med få målchanser.

Därför lander spelet på att vi får se som flest 2 mål i matchen, men inte fler än så.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål i matchen
  • Odds: 1.75
  • Bettingsida: Unibet

Troliga startelvor inför matchen

Akropolis möjlig startuppställning:

John Alvbåge; Erik Figueroa, Sotirios Nikopoulos, Panajotis Dimitriadis, Oscar Pehrsson, Cesar Weilid; Mattias Bouvin, Linus Mattsson, Christian Sivodedov; Astrit Ajdarevic, Marcus Burman.

Östers möjlig startuppställning:

Mathias Nilsson; Oliver Silverholt, Månz Berg, John Stenberg, Tatu Varmanen; Alex Thor Hauksson, Emil Engqvist, Marc Rochester Sörensen, Isak Magnusson, Carl Johansson; Teo Brenner Toris.

Nyheter

em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
11 juni, 2024
em
Hitta TV kanal eller live stream för att sända Tyskland - Skottland från EM 2024. Vi tipsar gratis om vart & hur du kan se matchen!
11 juni, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar