Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 9 jul, 2021

AIK – Varberg, 10/7: Speltips & stream

hammarby aik speltips

AIK tar emot Varberg på Friends Arena, där det skiljer 6 poäng i Allsvenskans tabell till AIKs favör.

Det har varit en okej start för AIK, som efter 9 omgångar har plockat 14 poäng. Det är 6 poäng upp till Djurgården och Malmö, som toppar tabellen.

Att Varberg skulle få det tufft var givet. Laget ligger nästsist i tabellen med 8 poäng.

Då båda lagen snittar ungefär ett mål per match väntas detta möte inte rinna iväg på något sätt.

Vad: AIK – Varberg, Allsvenskan
Avspark: Den 2021-07-10, kl. 17:30
Vart: Friends Arena
Live stream: Streama Allsvenskan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Under 2,5 mål (Odds: 1.80 hos Bet365)

AIK – Varberg stream

Du kan streama AIK – Varberg från Allsvenskan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Allsvenskan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din AIK – Varberg stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se AIK – Varberg via live stream

Speltips & odds

Det långa EM uppehållet visade sig inte vara till någon fördel för AIK.

Mikael Lustig och Sebastian Larsson missade ”premiären” mot Häcken och är tveksamma även till detta möte.

Borta mot Häcken hade Gnaget stora problemet att skapa chanser framåt. Totalt blev det bara 2 skott på mål, varav ett av dem hitta nätmaskorna.

Det var inhopparen Bojan Radulovic som reducerade med 12 minuter kvar av matchen. Innan dess hade AIK släppt in 2 mål, som kom inom loppet av 3 minuter. Det var lite okoncentration bakåt och det går att förstå när uppehållet har vara i en och en halv månad.

Så det blev en svag insats i Göteborg.

Innan dess hade AIK släppt in ett mål per match, i snitt, och skött sig prima i försvaret.

Om AIK ska haka på i toppstriden så är en seger ett måste mot Varberg. Men det kommer inte att bli någon parkpromenad.

Varberg gjorde en desto piggare insats när de kryssade hemma mot Kalmar. Det blev en viktig poäng för Varberg i bottenstriden.

Poängen förtjänade de efter att ha skapat lika mycket i matchen, som var en jämn tillställning, som slutade 1-1. Målet för Varberg gjordes av mittfältaren Tashreeq Matthews, som stod för en solid insats överlag.

Till denna match får Varberg klara sig utan yttermittfältaren Robin Tranberg och anfallaren Jean Carlos de Brito, på grund av avstängningar.

De flesta av Varbergs 11 mål har kommit på fasta situationer. Det är något AIK är bra på att försvara sig mot.

Att AIK ännu inte har kommit igång med anfallsspelet är något som talar för att detta också ska bli en målsnål historia.

Därför landar spelet på att matchen slutar med 2 mål som mest.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 1.80
  • Bettingsida: Bet365

Troliga startelvor inför matchen

AIKs möjlig startuppställning:

Budimir Janosevic; Eric Kahl, Per Karlsson, Sotirios Papagiannopoulos, Eric Otieno; Erik Ring, Ebenezer Ofori, Bilal Hussein, Saku Ylaetupa; Nicolas Stefanelli, Henok Goitom.

Varbergs möjlig startuppställning:

Stojan Lukic; Joakim Lindner, Oliver Stanisic, Hampus Zackrisson, Andre Boman; Tashreeq Matthews, Albert Ejupi, Oliver Alfonsi; Gideon Mensah, Simon Karlsson Adjei, Adama Fofana.

Andra nyheter

em
Planerar du att följa matcherna i fotbolls EM 2024? Se vårt program & schema med alla datum och tider du bör hålla koll på!
22 april, 2024
champions-league
Se vart du kan sända Manchester City - Real Madrid via live stream eller direkt på TV. Vi visar dig gratis hur du streamar matcherna på nätet!
16 april, 2024
Streama El Clasico: Se Barcelona – Real Madrid live
fotbollsnyheter
Matcherna som sänds mellan FC Barcelona - Real Madrid i La Liga kallas för El Clásico. Dessa matcher kan du själv se via live streams på nätet.
15 april, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1579 Artiklar