Streama Milan - SPAL live.
NYHETER

Vill du streama AC Milan - SPAL? Då har du kommit rätt. Matchen börjar onsdag 15 januari klockan 18:00.

Streama Milan – SPAL

Att hitta en Milan – SPAL live stream är lätt som en plätt. Du går in på bet365.se, skapar ett konto och sätter in minst 50 kronor (50 kr är lägsta insättningsgräns). Sedan är det bara att navigera dig fram genom kategorierna och hitta matchen Milan – SPAL bland de andra matcherna i Italienska Cupen. Bet365 visar alla matcher från Serie A och Italienska Cupen.

Om du vill kan du ta ut pengarna du satte in så fort matchen är färdigspelad. Du måste dock alltid ha minst 1 krona på kontot för att kunna ta del av Bet365:s live streams.

Sändningen visas med bra bildkvalitet och ljudet är det heller inget fel på. Dock sänds matcherna oftast utan kommentatorer, så du får leva med att hålla koll på matchen på egen hand.

  • 1. Gå till Bet365.com
  • 2. Skapa konto och sätt in minst 50 kronor
  • 3. Titta på AC Milan - SPAL!

Titta på Milan – SPAL på TV

Det är tyvärr så att ingen svensk TV-kanal visar matchen på TV. Du som har tillgång till kanaler från Italien kan se matchen på Rai 2, men i Sverige sänds den inte.

Anledningen till att ingen kanal inom landets gränser sänder Milan – SPAL är att ingen tjänst köpt rättigheterna att visa Italienska Cupen. Attraktionskraften var inte särskilt stor här i Sverige innan Zlatan gick dit.

Du kan faktiskt se matchen på TV-skärmen genom att koppla upp din live stream från Bet365 på datorn, och sedan föra över sändningen till TV-skärmen med hjälp av en HDMI-kabel. Effektivt och smidigt!

  • TV: C More Fotboll
  • Sändningsstart: 14:50
  • Avspark: 15:00

Inför matchen

AC Milan är bara en skugga av vad man var tidigare, och innan Zlatan anlände låg man på tolfte plats i Serie A. Nu har man hunnit klättra två placeringar, men att man ska sluta topp 4 finns inte på kartan. Topp 6 däremot känns rätt rimligt.

Mot Cagliari såg spelet hyfsat ut, inte bra men bättre än tidigare. Vi kommer antagligen att få se en fortsatt utveckling åt rätt håll.

SPAL har förlorat fyra av sina fem senaste matcher, och ligger allra sist i Serie A. Tränaren Leonardo Semplici ryktas vara på väg att få sparken, och möjlig ersättare – om man får tro italienska medier – skulle i så fall vara Sven-Göran Eriksson.

Ännu är det oklart hur pass ordinarie eller reservbetonade startelvorna kommer att vara, men räkna med att Zlatan kommer att spelas för att på så sätt få välbehövlig matchträning.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se