Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 21 apr, 2021

Streama Milan – Sassuolo: Se live stream & TV (21/4)

Streama Milan – Sassuolo: Se live stream & TV (21/4)

Vi kan blicka fram emot en match i Serie A under den 21 april. Där kommer AC Milan att ta emot Sassuolo på sin hemmaplan. Vill du kunna se Milan – Sassuolo stream så har vi all den hjälp som krävs. Här hittar du sidor och TV-kanaler som visar matchen live.

Milan behöver alla möjliga poäng för att inte tappa kontakt med serieledande Inter. Samt inte bli omsprungna och mista sin andra plats i ligan. Sassuolo har gjort en bra säsong i Serie A och ligger just nu på en 8:e plats.

Det finns många anledningar till att vilja streama Milan – Sassuolo den 21 april. Läs vidare för att hitta hur och vart du kan se Serie A online. I Sverige så finns det flera sidor och tjänster som kan sända matcherna från Italien.

Se Milan – Sassuolo hos Bet365

Se alla matcher från Serie A!

Vad: Milan – Sassuolo, Serie A
Avspark: Den 21/4, kl. 18:30
Vart: Giuseppe Meazza-stadion
Live stream: > Se hos Bet365
TV-kanal: Cmore Fotboll
Speltips: Milan vinner matchen (Odds: 1.70 hos Unibet)

Se Milan – Sassuolo stream

En sida som hjälper många runt om i världen att streama fotboll från Serie A är inga mindre än Bet365. Deras hemsida har under flera år valt att erbjuda live streaming till sina medlemmar. Det innebär att man kommer att kunna se fotboll inne på samma sida som man även bettar på matcherna.

Att ha en sida som kan hjälpa dig med både odds och live streaming är perfekt. Därför rekommenderar vi dig att spela inne hos Bet365 inför matcherna för att sedan titta på Milan – Sassuolo live stream.

Det enda som krävs för att du ska kunna titta på Milan – Sassuolo är nämligen att du spelat på odds under de 24 senaste timmarna – alternativt ha mer är 50 kr på ditt spelkonto.

Sedan kommer du att kunna se matcher från Serie A. Det är inte det enda du kan se hos Bet365. Där kommer det även finnas möjligheter att streama La Liga eller varför inte streama Bundesliga. All fotboll kan du låsa upp med endast 50 kr på ditt konto. Din live streaming är gratis – då inga pengar kommer att dras från dig.

  • Gå till Bet365
  • Bli medlem
  • Sätt in 50 kr att spela odds med
  • Starta din Milan – Sassuolo stream

Sänd på TV

Om du skulle önska att se Milan – Sassuolo på TV istället för live stream så finns det även TV-kanaler som visar matchen. Den kanal som kommer att visa match är ingen mindre än Cmore Fotboll. Det är nämligen Cmore som brukar som oftast visa Serie A matcher på TV.

Om du idag saknar denna TV-kanal i ditt utbud så kan du kontakta din operatör. De kan säkert hjälpa dig att hitta rätt paket för att kunna se Serie A på TV.

  • TV-kanal: Cmore Fotboll
  • Sändningstid: Cirka 15 min innnan avspark
  • HD: Ja
  • Svenska kommentatorer: Ja
nyheter
Viktor Gyökeres är glödhet på inför transfers & övergångarna i sommar. Vilken blir hans nya klubb? Se odds för transfer till Arsneal & Chelsea.
11 april, 2024
stryktipset 30 mars
stryktipset
Stryktipset 30 mars! Läs vår analys och vårt spelförslag till kupongen!
29 mars, 2024
premier-league
Viaplay släpper nyheten om att de kommer dela Premier Leagues sändningar nästa säsong med en annan streamingstjänst.
27 mars, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1237 Artiklar