Streama Milan - Sassuolo: Se live stream & TV (21/4)

Vi kan blicka fram emot en match i Serie A under den 21 april. Där kommer AC Milan att ta emot Sassuolo på sin hemmaplan. Vill du kunna se Milan – Sassuolo stream så har vi all den hjälp som krävs. Här hittar du sidor och TV-kanaler som visar matchen live.

Milan behöver alla möjliga poäng för att inte tappa kontakt med serieledande Inter. Samt inte bli omsprungna och mista sin andra plats i ligan. Sassuolo har gjort en bra säsong i Serie A och ligger just nu på en 8:e plats.

Det finns många anledningar till att vilja streama Milan – Sassuolo den 21 april. Läs vidare för att hitta hur och vart du kan se Serie A online. I Sverige så finns det flera sidor och tjänster som kan sända matcherna från Italien.

 

Se Milan - Sassuolo hos Bet365

Se alla matcher från Serie A!

> Streama här

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Milan – Sassuolo, Serie A
Avspark: Den 21/4, kl. 18:30
Vart: Giuseppe Meazza-stadion
Live stream: > Se hos Bet365
TV-kanal: Cmore Fotboll
Speltips: Milan vinner matchen (Odds: 1.70 hos Unibet)

Se Milan – Sassuolo stream

En sida som hjälper många runt om i världen att streama fotboll från Serie A är inga mindre än Bet365. Deras hemsida har under flera år valt att erbjuda live streaming till sina medlemmar. Det innebär att man kommer att kunna se fotboll inne på samma sida som man även bettar på matcherna.

Att ha en sida som kan hjälpa dig med både odds och live streaming är perfekt. Därför rekommenderar vi dig att spela inne hos Bet365 inför matcherna för att sedan titta på Milan – Sassuolo live stream.

Det enda som krävs för att du ska kunna titta på Milan – Sassuolo är nämligen att du spelat på odds under de 24 senaste timmarna – alternativt ha mer är 50 kr på ditt spelkonto.

Sedan kommer du att kunna se matcher från Serie A. Det är inte det enda du kan se hos Bet365. Där kommer det även finnas möjligheter att streama La Liga eller varför inte streama Bundesliga. All fotboll kan du låsa upp med endast 50 kr på ditt konto. Din live streaming är gratis – då inga pengar kommer att dras från dig.

  • Gå till Bet365
  • Bli medlem
  • Sätt in 50 kr att spela odds med
  • Starta din Milan – Sassuolo stream

Sänd på TV

Om du skulle önska att se Milan – Sassuolo på TV istället för live stream så finns det även TV-kanaler som visar matchen. Den kanal som kommer att visa match är ingen mindre än Cmore Fotboll. Det är nämligen Cmore som brukar som oftast visa Serie A matcher på TV.

Om du idag saknar denna TV-kanal i ditt utbud så kan du kontakta din operatör. De kan säkert hjälpa dig att hitta rätt paket för att kunna se Serie A på TV.

  • TV-kanal: Cmore Fotboll
  • Sändningstid: Cirka 15 min innnan avspark
  • HD: Ja
  • Svenska kommentatorer: Ja
Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Titta på Sverige - Frankrike stream från handbolls VM 2023. Vi tipsar om vart du sänder matchen via live streaming online eller direkt på TV! …
26 januari, 2023 | Jimmie Nyman
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Hitta all info om kvartsfinalerna i handbolls VM. Vi har ett schema med alla tider, datum och arenor som gäller för alla fyra kvartsfinaler.
24 januari, 2023 | Jimmie Nyman