Streama Serie A - Live stream & TV

Vill du streama Serie A på nätet? Läs vår guide om hur du kan se matcher från Serie A via live streams eller på din TV. Här samlar vi TV-kanaler och sidor som sänder från den italienska fotbollen.

Att se italiensk fotboll från Serie A i Sverige är populärt. Mycket talar för att Milan och Juventus är de största dragplåstren för Serie A streams. Det pga av att Zlatan Ibrahimovic och Dejan Kulusevski tar plats i lagen.

Det finns flera olika sidor som erbjuder dig att streama Serie A online. Det skiljer ganska mycket mellan dina alternativ. Därför jämför vi sidorna gratis här nedanför.

Streamsida Utbud Krav
Serie A, La Liga, Bundesliga m.m. Spela på odds inför matchen & streama gratis
Serie A, La Liga, Bundesliga m.m Spela på odds inför matchen & streama gratis
Serie A, MLS, Svenska Cupen m.m. Köp sportpaket för 249 kr / mån

 

Du kan läsa mer Serie A nyheter & tips bland våra artiklar. Det finns även massor av information hos Serie A:s officiella hemsida.

Se Serie A streams

Våra gratis tips på Serie A streams är välkända sidor. Alla sändningar vi rekommenderar har rättigheter att visa matcherna från Italien. Vi anser absolut inte att du ska ta hjälp av gratis Serie A streaming på olagliga hemsidor.

Den sida där du kan streama Serie A till billigast pris är Bet365. Där kommer alla som har ett spelkonto kunna streama fotboll från många heta ligor i Europa. Det enda som krävs är att du spelar på odds inför matcherna – eller har 50 kr som saldo. Du betalar således ingenting för dina live streams från Serie A.

 1. Gå till Bet365
 2. Skapa ett spelkonto gratis
 3. Sätt in pengar & spela på odds
 4. Gå till alla live streams
 5. Streama alla matcher i Serie A

Andra sidor

Det är inte bara Bet365 som erbjuder live streaming från Serie A i Sverige. Det finns även andra sidor som kan hjälpa dig.

Unibet

Flera bettingsidor som sänder matcher från Serie A via streams är Unibet. Här kommer du att ha samma krav som inne hos Bet365. Det krävs att du är medlem och har ett spelkonto. Detta konto behöver vara laddat med minst 50 kr – eller att du spelat på odds de senaste 24 timmarna. Hos Unibet så kommer du även kunna hämta en välkomstbonus odds. Det passar alltid bra!

 1. Gå till Unibet
 2. Skapa konto
 3. Spela på odds
 4. Titta på Serie A

Cmore

En sida som har mer kvalité för sina Serie A live streams är Cmore. Denna sida kommer alltid ha med svenska kommentatorer i de större ligamatcherna. De kommer även bjuda på ett för- och eftersnack kring matcherna du vill titta på. Du kommer utan problem kunna streama matcherna i HD.

 1. Gå till Cmore
 2. Bli medlem
 3. Köp sportpaket för 249 kr/mån
 4. Titta på Serie A

Se Serie A på TV

Det är självklart möjligt att sända matcher från Serie A på TV. Det finns TV-kanaler i Sverige som sänder alla de bästa matcherna från ligan. Det är uteslutande TV-kanaler som styrs av Cmore som har rättigheter att visa Serie A på svensk TV.

Här följer de kanaler som sänder live från matcherna.

 • Sportkanalen
 • CMore Fotboll
 • CMore Sport
 • Cmore Live 1
 • Cmore Live 2
 • Cmore Live 3
 • Cmore Live 4

Om du inte har någon tillgång av dessa TV-kanaler just nu så rekommenderas du att kontaka din operatör. Där kan du få mer hjälp om vad som krävs för att du ska kunna köpa kanalerna till din TV. Det är inte vanligt att få gratis saker – men det kan finnas sportsändingar som är gratis via prov-paket eller testperioder.

 

serie a matcher live

Coppa Italia

Det är inte bara fotboll från Serie A som du kan streama online. Det finns även gott om live streams inför matcher i Coppa Italia (Italienska cupen). Det innebär att du med hjälp av ett spelkonto & en insättning kan se de lag i Italien som du håller allra närmst om hjärtat. Under en omgång i Coppa Italia så finner vi massor av stora klubbar som gör allt för att ta sig vidare i deras inhemska cup.

Det bäddar självklart för många bra matcher inom den italienska fotbollen. Se till att du är förbered med ett konto inne hos Unibet & få tillgång till även dessa matcher. Vi tror knappast du blir besviken på den spänning och dramatik som utspelar sig i både Serie A & Coppa Italia.

Det kommer även vara möjligt att se Serie A med CMore. En stor tjänst i Sverige som bland annat täcker upp alla matcher från den italienska högstaligan.

Se Coppa Italia hos:

 • Bet365
 • Cmore

Fotbollslag i Italien

Som tidigare nämnt är Serie A en mycket populär liga i Sverige. Främst intresse är det av de lagen som nästan varje år gör upp om titeln.

Nedan har vi valt att rada upp de mest intressant klubbarna i Italien just nu.

 • AC Milan

Ett legendariskt lag med en lång och vacker historia. AC Milan kommer från Milano som oftast beskrivs som en fotbollstokig stad. Laget känns främst igen på deras svart- och rödrandiga tröjor som de burit sedan starten av klubben. Här kan ni läsa om hur ni gör för att streama alla AC Milans matcher.

 • Roma

Ett ständigt topplag från Italiens huvudstad Rom. Har sällan varit Italiens främsta lag, men de har alltid skuggat sina konkurrenter på ett nära avstånd.

 • Juventus

Även Juventus är ett mycket klassiskt lag i Serie A. Laget från Turin har vunnit varenda ligatitel sedan 2012. Juventus har många fans världen över, och många vill gärna se laget spela fotboll i Serie A.

 • Inter

Blå- och svartrandiga Inter är ett lag som vanligtvis brukar blanda sig i topplaceringarna. Tillsammans med AC Milan så skapar de en rivalitet i den fotbollstokiga staden Milano. På senare år har dessvärre Inter tappat, och är nu försvagat.

 • Napoli

Laget från Neapel har varit Juventus största utmanare om ligatiteln de senaste åren, men de har inte nått hela vägen. Har den meriterade tränaren Carlo Ancelotti vid rodret.

 • Lazio

Lazio är en anrik klubb som har många bra säsonger med i deras historia. Laget är från Rom och spelar varje år ”Derby della Capitale” mot Roma. Lazio har länge varit en klubb som räknas till Europas största klubbar sett över tid.

Live odds – Spela live på matchen

En stor fördel med att kunna sända matcher på en sida som även erbjuder live odds är självklar. Detta leder till att du på samma hemsida kommer kunna se din match, samtidigt som du har friheten att betta på matcherna samtidigt.

Det är något som många föredrar. För hur många gånger har man inte trott sig veta resultatet i en match redan innan domaren blåser av matchen. Nu kan du se till att även vinna pengar på dina förutseelser. Helt utan att behöva öppna en ny sida. Du använder bara samma sajt som du kan se matchen på.

Zlatan återupplivar italienska ligan

Ett stort dragplåster inför Serie A 2019 & 2020 var att Cristiano Ronaldo signade ett kontrakt med Juventus. Det har lett till större bevakning av ligan, och större intresse för Serie A utomlands. Det är kul att ligan växer igen. Alla känner till att Cristiano Ronaldo är en av världens bästa fotbollsspelare, om inte den allra bästa. Han har fans runt om i hela världen som följer hans karriär, oavsett vilket lag som han spelar i.

Det blev mycket större intresse för att se Serie A matcher efter att Zlatan Ibrahimovic skrev på för Milan. Inte minst i Sverige. Att sedan Dejan Kulusevski fick ett kontrakt med Juventus har verkligen gjort att intresset i Sverige är återigen på uppgång!

Streama Serie A: Frågor & svar

Vart kan jag se Serie A matcher i Sverige?

Du kan se Serie A hos flera olika sidor. Några som har rättigheter att sända matcherna är Bet365, Unibet och Cmore.

Kan man streama Serie A gratis?

Det är möjligt att se Serie A matcher gratis – om du spelar på odds. Hos Unibet & Bet365 kan du spela på odds & streama gratis ”på köpet” när du lagt en spelkupong.

Vilka TV-kanaller sänder Serie A?

Det är CMores TV-kanaler som visar utvalda matcher från italienska ligan. De går att se matcher på Sportkanalen, CMore Fotboll, CMore Sport m.m.

Vilka lag är mest populära i Italien?

Vi har märkt att intresset för att se matcher där Milan, Juventus, Inter och Roma är som högst. Mycket pga Dejan Kulusevski och Zlatan Ibrahimovic.

Går det att se matcherna i mobilen?

Ja, alla de sidor vi rekommenderar kommer ha live streams som är möjliga att se i din mobil, dator & surfplatta.

Streama Malmö FF – AIK: Se live stream & TV (27/10)
Streama Malmö FF – AIK: Se live stream & TV (27/10)
Stormatch i Allsvenskan! Kolla in hur du kan streama matchen mellan Malmö FF och AIK.
26 oktober, 2021 | Jimmie Nyman
Hockeytipset: Odds & speltips på NHL & SHL-matcher (V.43)
Hockeytipset: Odds & speltips på NHL & SHL-matcher (V.43)
Se vilka matcher som spelas idag & vilka odds vi har lagt som speltips under vecka 43. Samla en kupong & läs våra hockeytips inför! …
25 oktober, 2021 | Jimmie Nyman
Vad händer med Victor Nilsson Lindelöf?
Vad händer med Victor Nilsson Lindelöf?
Roma har visat ett intresse för att köpa Sveriges mittback Victor Nilsson Lindelöf från Manchester United.
22 oktober, 2021 | Jimmie Nyman