Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 18 sep, 2020

Streama Juventus – Sampdoria: Live stream & TV

Juventus Sampdoria live stream

  • Juventus har vunnit Serie A de nio senaste åren. Här väntas Dejan Kulusevski spela från start.
  • Mittenlaget Sampdoria väntas starta med Albn Ekdal.
  • Juventus vann båda mötena lagen emellan ifjol.
Vad Juventus – Sampdoria, omgång 1 i Serie A
Var Allianz Stadium
När Söndag 20 september, 20:45
Matchen sänds på Bet365

En hel del lär vilja streama Juventus – Sampdoria, för att titta när vårt svenske stjärnskott Dejan Kulusevski gör sin ligadebut för de vitrandiga. Här visar vi er hur ni hittar en live stream till matchen den 20/9.

Streama Juventus – Sampdoria

Serie A drar igång i helgen, och Juventus spelar sin första match under söndagskvällen. ”Den gamla damen” tar emot Sampdoria, och för oss svenskar blir den här matchen extra intressant med tanke på att en svensk gör inträde i en av världens största klubbar. Dejan Kulusevski har köpts in för 35 miljoner euro, och svensken väntas starta matchen. Även Sampdoria väntas starta med en svensk, Albin Ekdal.

I den här texten hjälper vi er att hitta en Juventus – Sampdoria live stream. Häng med här och se hur ni gör för att se matchen online!

Juventus – Sampdoria live stream

Det är faktiskt riktigt enkelt att hitta en laglig och bra sändning av Juventus – Sampdoria, vilket är en sändning som du dessutom inte behöver slanta upp särskilt mycket för. Det enda du måste göra för att streama Juventus – Sampdoria online är att skapa ett spelkonto på Bet365 och göra en insättning på minst 50 kronor. När det är gjort kan du streama alla matcher i Serie A! Så länge du har kvar pengar på ditt spelkonto kan du titta på samtliga matcher från den italienska ligan, och även streama Coppa Italia (Italienska Cupen).

Sändningen på Bet365 har bra bild och ljud, och kommentatorerna talar engelska. Det går att ha igång din Juventus – Sampdoria stream från valfri enhet, så du kan titta från såväl mobil som dator eller surfplatta. Om du har en Chromecast, HDMI-kabel eller liknande kan du dessutom koppla din sändning till TV-skärmen.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa ett konto
  3. Börja titta på Juventus – Sampdoria

Titta på Juventus – Sampdoria på TV

Vilken TV-kanal kommer att sända Juventus – Sampdoria? Det är en rimlig fråga att ställa sig innan man börjar leta efter live streams av fotbollsmatchen. Matchen kommer att visas på C More Fotboll, så har du den i ditt utbud kan du se matchen direktsänt på TV.

Saknar du kanalen som sänder matchen går det som sagt att koppla din Juventus – Sampdoria live stram från valfri enhet till TV-skärmen med hjälp av Chromecast, Apple TV eller HDMI-kabel.

  • TV: C More Fotboll
  • Avspark: 20:45

Inför matchen

Juventus vann ligan ifjol, som vanligt. Laget är nu uppe på nio raka ligatitlar, men inför denna säsong känns ligatiteln faktiskt mindre självklar än vanligt. Klubben har beslutat att anställa oprövade Andrea Pirlo, som inte haft ett tränaruppdrag tidigare mer än den veckan han hann vara anställd för Juventus U23-lag, innan han blev befordrad.

Alla förhandsrapporter vittnar om att Dejan Kulusevski kommer att spela från start i den här matchen. Pirlo ställer upp med ett 3-5-2-system där Kulusevski bildar anfallspar med Cristiano Ronaldo.

Sampdoria väntas också ställa upp med sin svensk från start, Albin Ekdal. I laget finns även bland annat anfallslegendaren Fabio Quagliarella och tidigare Djurgårdsspelaren Omar Colley.

Speltips på fotboll

nyheter
Viktor Gyökeres är glödhet på inför transfers & övergångarna i sommar. Vilken blir hans nya klubb? Se odds för transfer till Arsneal & Chelsea.
11 april, 2024
stryktipset 30 mars
stryktipset
Stryktipset 30 mars! Läs vår analys och vårt spelförslag till kupongen!
29 mars, 2024
premier-league
Viaplay släpper nyheten om att de kommer dela Premier Leagues sändningar nästa säsong med en annan streamingstjänst.
27 mars, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1635 Artiklar