Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 12 feb, 2020

Se Coppa Italia: TV & live stream

Vill ni streama Coppa Italia? Vi tipsar dig om hur du gör för att se fotboll från Italienska Cupen.

Streama Coppa Italia online

Det är som sagt möjligt att se Coppa Italia online på Bet365. Där sänds match efter match, så om du vill vara säker på att inte missa någonting från mästerskapet rekommenderar vi dig att gå in på sajten och skapa ett spelkonto.

När du skapat ditt konto måste du sedan göra en insättning på minst 50 kronor, då sidan kräver att ditt spelkonto är finansierat för att du ska kunna titta på live streams. Men efter att du satt in 50 kronor eller mer är det bara att titta på vad helst du vill på sajten, till exempel just italienska cupen eller varför inte titta på italienska Serie A?

Livesändningarna på Bet365 är utan kommentatorer, men med annars bra ljud och kvalitativ bild. Du kommer med glädje kunna uppleva stämningen från publiken – både genom att se och höra dem – för att inte tala om själva fotbollsmatchen.

  • 1. Gå till Bet365
  • 2. Skapa ett konto och sätt in minst 50 kr
  • 3. Streama Coppa Italia online

Vill du titta på Coppa Italia?

Streama Italienska Cupen på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streams från mobil, surfplatta & dator

Det är möjligt att streama fotboll från Coppa Italia via vilken enhet du vill. Koppla upp dina live streams mobil, dator eller surfplatta. Välj den plattform som passar dig bäst att titta ifrån.

Vi rekommenderar nog ändå att se Coppa Italia streams från dator, då skärmen är större där.

Coppa Italia: Se på TV

Du som hoppas på att se Coppa Italia på TV kanske blir lite besviken av att läsa detta, men inget svenskt TV-bolag äger rättigheterna att sända mästerskapet. Det beror helt enkelt på att man trott att intresset i Sverige inte är stort nog, och satsat på andra tävlingar att visa. Här kan ni läsa om hur ni kan titta på fotboll online generellt.

Detta gäller alltså för säsongen 2019-2020, och ännu är det oklart vilken kanal som kommer att visa Coppa Italia kommande säsonger, om någon. Vi kommer hur som helst att uppdatera er med rättigheter och kanaler allt eftersom.

Hur som helst finns det ett sätt för dig att kolla på turneringen på TV-skärmen ändå. Du kan nämligen koppla din Coppa Italia stream från dator till TV med hjälp av HDMI-kabel, och på så sätt föra över sändningen till TV:n.

Cristiano Ronaldo mot Zlatan Ibrahimovic

I Coppa Italia kan du se många av världens största stjärnor mäta sig med varandra. Sedan Cristiano Ronaldos övergång till Juventus häromåret har intresset för att följa italiensk fotboll, däribland italienska cupen, ökat rejält. Ronaldo har lika många fans som vilket fotbollslag som helst, och med hans flytt till Italien från Spanien följde många fotbollssupportrar med.

Sommaren efter Ronaldos övergång kom andra stora namn till Italien, så som Romelu Lukaku och Alexis Sánchez.

Men det var nu i januari som den största transfern skedde, åtminstone med svenska ögon sett. AC Milan hämtade tillbaka Zlatan Ibrahimovic, och nu är det många som vill titta på Milans matcher. Zlatan är fortfarande vår mest uppmärksammade fotbollsspelare både i Sverige, i Italien och i världen.

Den store svensken har gett en snabb, positiv effekt på Milan, vilket är enkelt att se på lagets klättring i tabellen. Det verkar som att spelarna i laget har fått en helt annan tro på det de gör, och de visar upp en energi och vilja som man inte sett tidigare. Zlatan har smittat av sig med sin vinnarmentalitet, helt enkelt.

Spelschema & resultat

Här har vi sammanställt alla matcher och resultat från åttondelsfinalerna och framåt. Få en bra överblick över varje lags väg genom turneringen!

Datum/tid Match Resultat
Åttondelsfinaler
9 januari 21:15 Torino – Genoa 1-1 (5-3 str.)
14 januari 15:00 Napoli – Perugia 2-0
14 januari 18:00 Lazio – Cremonese 4-0
14 januari 20:45 Inter – Cagliari 4-1
15 januari 15:00 Fiorentina – Atalanta 2-1
15 januari 18:00 Milan – SPAL 3-0
15 januari 20:45 Juventus – Udinese 4-0
16 januari 21:15 Parma – Roma 0-2
Kvartsfinaler
21 januari 20:45 Napoli – Lazio 1-0
22 januari 20:45 Juventus – Roma 3-1
28 januari 20:45 Milan – Torino 2-2 (4-2 e.t.)
29 januari 20:45 Inter – Fiorentina 2-1
Semifinaler
12 februari 20:45 Inter – Napoli (match 1) 0-1
13 februari 20:45 Milan – Juventus (match 1) 1-1
12 juni 21:00 Juventus – Milan (match 2) Uppdateras
13 juni 21:00 Napoli – Inter (match 2) Uppdateras
Final
Nytt datum: 17 juni Vinnarna från semifinalerna Uppdateras

Favoriter att vinna Coppa Italia?

Det finns flera lag som väntas slåss om att vinna trofén. Som alltid är naturligtvis Juventus favorit att ta titeln, då de dominerat italiensk fotboll i snart tio år. Bland utmanarna hittade vi på förhand först och främst givetvis Napoli, Inter, Atalanta, Lazio, Roma och Milan.

I skrivande stund är vi framme vid semifinalerna, och det återstår alltså endast fyra lag; Milan, Juventus, Napoli och Inter. Milan och Juventus kommer att ställas mot varandra, där vi får se en spännande match i matchen i form av Zlatan mot Ronaldo.

I den andra semifinalen blir det då givetvis Inter mot Napoli. Ett lag som gjort en starkare säsong än förväntat mot ett lag som varit klart sämre än förväntat. Antonio Conte har gjort Inter till en klubb att räkna med igen, medan Napoli körts i botten efter bråk mellan fans, spelare, tränare och ägare.

Det finns för tillfället inga odds att spela på när det kommer till vinnare av Coppa Italia. Nedan kan ni se oddsen från klockan 14:00, 12 februari på vilka som får lyfta trofén.

  • Juventus – 1.72
  • Napoli – 3.75
  • Inter – 8.00
  • Milan – 9.00

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1677 Artiklar