Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 8 dec, 2016

Juventus – Torino: Hett Turinderby!

Derbyt i Turin kallas lokalt för ”Derby della Mole”, och översätts enkelt till svenska som ”det lokala derbyt”. Det spelas mellan två av stadens främsta fotbollsklubbar Juventus och Torino.

Under mängder av säsonger så har Torino och Juventus haft minst två derbymatcher mot varandra. Detta har resulterat i massor av uppgörelser mellan dessa två rivaler. Det vilar mycket prestige på de matcher, som enligt statistik vinns av främst Juventus.

Kan Torino bevisa Turin, Italien och hela världen att de inte är en given lillebror? Se själv, Unibet TV kommer nämligen att erbjuda live streams till matchen mellan Torino-Juventus.

Avspark: Kl: 15:00, söndagen den 11/12-2016
Arena: Stadio Olimpico
Visas hos: Unibet TV

Derby della Mole!

Så hur ser läget ut inför derby della mole, även känt som Turinderbyt i Sverige? Jo, Juventus ligger ganska tryggt på en första placering i Serie A. En stark start av säsongen har lett till att Juventus nu kan rycka i tabellen, och hänga av AC Milan och Roma som främst jagar i skrivande stund.

Ska Torino stoppa Juventus från att rycka poängmässigt i Serie A? Kan dom göra det, så kommer de att göra det. Skadeglädjen är troligen väldigt stor från båda lagen, och en stor prestige finns att vinna matchen.

Däremot tror vi, och många andra att Torino kommer att ganska förväntat att förlora matchen mot Torino. Juventus har idag en alldeles för stark trupp för att det ska vara värt att tippa något annat än seger för de vit- och svartrandiga Juventus.

Streama Serie A online

För att utan problem se en match från Serie A på nätet , så rekommenderas du att bli medlem inne hos Unibet. Inne hos denna bookmaker så erbjuds du nämligen att streama fotboll & massor av annan sport helt .

Många tror att man inte kan hitta live streams till Serie A. Jo, självklart, och helt utan problem!

Under en hel säsong i Serie A så kan du streama de allra bästa och intressanta matcherna som t.ex. Turinderbyt mellan Juventus och Torino. Förutom denna match så sänds fotboll från Milan, Roma, Lazio, Inter, och Napoli.

Därför borde du som vill följa Serie A skaffa ett konto inne hos Unibet. Med det kontot kan du sedan streama sport . Glöm inte heller av att du kan spela på liveodds samtidigt som du följer matcher via live stream. Det är ett perfekt sätt att öka spänningen i TV-soffan.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar