Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 13 okt, 2017

Juventus – Lazio: live stream

I helgen så väntar flera heta matcher från den europeiska fotbollen. Om vi blickar närmare på Serie A, så hittar vi direkt en match som vi tycker är av stort värde.

Vi kommer därför att hjälpa dig att kunna streama Juventus – Lazio från Serie A. Det enda du behöver göra för att få tillgång till matchen är att följa våra enkla råd.

Att följa med i den italienska fotbollen är underbart. Sedan länge har Serie A räknats med bland de hetaste ligorna i Europa.

bet365 streaming

  • Avspark: Den 14/10, kl. 16:00
  • Arena: Juventus Stadium
  • Visas hos: bet365

Streama Juventus – Lazio

Visste du att det är möjligt att streama Serie A online? Det finns nämligen en sajt som låter dig kolla på fotboll från Italien utan att behöva betala.

Den enda tvisten är att du behöver vara en aktiv spelare på odds och betting. Inne hos bet365 så erbjuder man nämligen spelare som har pengar på sitt spelkonto kunna se bl.a. Juventus – Lazio stream .

Det som du behöver se till är att du har minst 50 kr på ditt spelkonto. Alternativt spelat på odds under de 24 senaste timmarna.

Ser du till att uppfylla något av dessa krav så kommer din live stream inför matchen mellan Juventus – Lazio att vara .

Att streama fotboll på samma sajt som du kan placera bets är något som vi rekommenderar. Sällan blir matcher i Serie A såpass intressanta som när du använder dig av betting.

Då kan du vinna pengar samtidigt som du kan se riktigt bra fotboll live på din mobil, dator eller surfplatta.

Många i Sverige har redan märkt av fördelarna med att vara medlemmar på en kombinera betting- och streamsida online. Är du en av de svenskar som fortfarande står utanför dessa möjligtheter? Då rekommenderas du direkt till bet365 för att skapa ditt konto.

Kolla in våra tips nedanför. De kommer hjälpa dig direkt till en live stream inför Juventus – Lazio.

  • Gå till bet365
  • Skapa konto
  • Spela på odds eller ha 50 kr på spelkontot
  • Streama Juventus – Lazio

juventus vs lazio

Toppmöte?

Än så länge ligger dessa lag som de borde göra i Serie A. Både Juventus och Lazio ligger i skrivande stund på topp 4 placeringar.

Det är utan tvekan två mycket anrika lag som ställs mot varandra i denna match. När två såpass anrika klubbar i Italien spelar mot varandra så brukar det locka en stor publik. Både i Italien, och utanför landets gränser.

Juventus är ett lag som på förhand är tippade till att vinna Serie A. Det är många experter som tror att Juventus kommer försvara sitt guld i Serie A.

Om Juventus ska kunna återigen lyfta pokalen så gäller det att vinna de matcher som avgörs i toppen av tabellen. Därför kommer Juventus satsa hårt på att plocka hem matchen mot Lazio.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1232 Artiklar