Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 2 jan, 2017

West Ham – Manchester City: Se match i FA-cupen

Två lag som verkligen vill komma långt i FA-cupen är utan tvekan West Ham och Manchester City. Båda dessa lagen har goda förutsättningar att spela sig långt in i FA-cupen 2016/2017.

Många supportrar till lagen är kanske en gnutta besvikna på sin match. Det är mest vanligt att motståndet så här tidigt i FA-cupen brukar vara enklare. Istället kommer det bli en svår match mellan West Ham och Manchester City.

Lottningen som sker i FA-cupen är helt slumpmässig. Det innebär att det inte tas respekt om seedning eller rankningar när matcher kan avgöras i den engelska cupen. Därför är det inte ovanligt att det tidigt bra riktigt bra matcher.

Avspark: den 6/1-2017, klockan 20:55
Arena: London Stadium
Visas hos: Bet365 (IP-blockerad)

Se FA-Cupen

Om du skulle vilja se West Ham – Manchester City live stream, eller varför inte streama andra matcher i FA-cupen? Då kan vi hjälpa dig. Genom att endast skapa ett spelkonto hos Bet365, så kan du direkt få tillgång till fotboll från England.

Bet365 ser nämligen till att du kan streama engelska FA-Cupen , och få tillgång till en direktsändning. Det enda du behöver göra för att streama är att följa våra enkla steg här nedanför. Sedan kommer du att direkt kunna se fotboll från Englands mest älskade och traditionella cup.

Steg för att streama West Ham – Manchester City i FA-cupen:

  • Gå vidare till Bet365
  • Skapa ett spelkonto
  • Använd deras bettingbonus (inget krav)
  • Gå till Bet365 live streaming
  • Se matchen mellan Manchester City – West Ham United

england fotboll

Klassiskt möte mellan London & Manchester

Det är knappast ovanligt att det sker möten mellan fotbollslag från Manchester och London. Både i Premier League och i FA-cupen så brukar de ske flera gånger.

Det finns framförallt två stora klubbar från Manchester som många förväntar sig att gå långt. Det är naturligtvis Manchester United, och Manchester City som vi syftar på.

Från London kommer en lång rad lag som många känner igen. T.ex. Arsenal, Chelsea, Tottenham och West Ham är bara några exempel på vilka lag som är vanligt förekommande i London.

Som vanligt så hoppas vi på ett välspelat och roligt möte mellan dessa städer när vi ska se Manchester City spelas emot West Ham.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1237 Artiklar