Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 7 jan, 2019

Streama Tottenham – Chelsea: Se matchen via live stream

Toppmatch i Engelska Ligacupen, när vi får se Tottenham – Chelsea! Läs om hur du gör för att streama matchen online på nätet.

Tottenham tar emot Chelsea i Engelska Ligacupen, en match som visas online. Läs om hur du gör för att streama Tottenham – Chelsea live på nätet.

Efterfrågan att streama Tottenham – Chelsea i EFL Cup är mycket stor. Många vill se semifinalen från Engelska Ligacupen direkt på nätet, och den visas live på Bet365. Skapa ditt konto, gör en insättning och ta del av att se Tottenham – Chelsea live stream!

Vill du titta på Tottenham – Chelsea? Gör det på Bet365!

Sätt in pengar att spela med för att se stormatchen från Engelska ligacupen direkt!

För att ta del av bet365 live streaming behöver du ha finansierat spelkonto, eller bettat de senaste 24 timmarna. Notera att delar av utbudet kan vara blockerade av din IP-adress. Regler & villkor gäller – 18+

  • Match: Tottenham – Chelsea, semifinal i Engelska Ligacupen, match 1 av 2
  • Datum & tid: Tisdag 8 januari, 20:45
  • Arena: Wembley, London
  • Stream: Bet365

Streama Tottenham – Chelsea live

Två storklubbar möts i semifinal av Engelska Ligacupen, och det kommer att vara mycket populärt att streama Tottenham – Chelsea via live stream. Matchen visas på Bet365 för alla som har ett konto på sidan, där man satt in pengar. Så länge du har det är det bara att kolla på EFL-matchen direkt på nätet. Turneringen kallas även Carabao Cup, vilket är sponsornamnet.

Det går att se matchen från valfri plattform – titta på Tottenham – Chelsea från mobil, dator, surfplatta eller TV. Titta från vilken enhet du vill, så kan du se matchen. Koppla sändningen med en HDMI-kabel.

  • 1. Gå in på Bet365
  • 2. Skapa ett konto
  • 3. Hitta matchen
  • 4. Streama Arsenal – Tottenham live!

Streama Premier League

Titta på Tottenham – Chelsea på TV

Det går också att se Tottenham – Chelsea på TV, för dig som har kanalen som sänder matchen. De som visar matchen direktsänt är Kanal 9, där du alltså kan titta på denna engelska fotboll i världsklass.

Matchen visas alltså på Kanal 9, och sändningen börjar redan 20:30 medan avspark är satt till 21:00. Wembley är spelplatsen för denna match, och du kommer att få se Karin Frick vara programledare med Ramin Nouri som studioexpert.

Om du saknar Kanal 9, där matchen sänds, kan du som sagt ändå titta på din TV genom att koppla sändningen från exempelvis datorn med en HDMI-kabel.

Inför matchen

I semifinalen av EFL Cup möts lagen i ett dubbelmöte, och detta är den första matchen vilken spelas på Wembley, Tottenhams tillfälliga hemmaarena. I den andra semifinalen får vi se Manchester City – Burnley, där det första mötet spelas 9 januari.

Till tisdagskvällens match kommer både Tottenham och Chelsea någorlunda formstarka, och Tottenham har blott en förlust på sina tio senaste matcher medan Chelsea har två förluster på sina tio senaste.

Tottenham hålls som favoriter i den här matchen, främst av anledningen att de spelar på hemmaplan men laget har också inkasserat 4 Premier League-poäng fler än sina rivaler.

Tottenham har vunnit de två senaste matcherna de här två lagen emellan, varav den senaste spelades i november och slutade 3-1 till ”Spurs”.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar