Tottenham - Manchester United live stream på nätet.
NYHETER

Finn din live stream till Manchester United - Tottenham.

Streama Manchester United – Tottenham på nätet

Det är enkelt att se Manchester United – Tottenham live på internet, men du måste betala för det. Viasat är bolaget som äger rättigheterna att visa Premier League-fotboll, och du måste således gå via dem för att kunna kolla på matchen.

Skapa ett konto på viaplay.se, börja betala för sportabonnemanget (400 kronor per månad) och du kan titta på Premier League, bland annat streama Manchester United – Tottenham. Ett tips är att dela konto med en vän, så behöver du bara betala halva kostnaden.

Det går att sända matchen från valfri plattform. Titta på Man United – Spurs från mobil, dator eller surfplatta.

  • 1. Gå in på viaplay.se
  • 2. Skaffa konto och abonnemang (399 kr/månad)
  • 3. Titta på Manchester United - Tottenham via live stream

Titta på Manchester United – Tottenham på TV

Naturligtvis visas matchen även i svensk TV, och kanalen som får äran att stå för direktsändningen av Manchester United – Tottenham är Viasat Sport Premium. Där kan du titta på matchen live.

Matchen har avspark 20:30 men sändningen inleds redan 20:00, och på så sätt får du kolla på lite spännande försnack med duktiga studieexperter. Till själva matchen är huvudkommentator Henrik Strömblad och expertkommentator är Jonas Olsson.

Råkar du sakna kanalen men vill ändå se matchen på TV? Det går att lösa! Koppla bara din Man United – Tottenham live stream från valfri plattform till TV med hjälp av till exempel Chromecast.

  • TV-kanal: Viasat Sport Premium
  • Sändningsstart: 20:30 (avspark 21:00)

Inför matchen

Tottenham sparkade Mauricio Pochettino häromveckan, och nu är det José Mourinho som drar i spakarna. Mourinho inledde med att i sin första match bryta Tottenhams tio månader långa svit av att inte kunna vinna på bortaplan i PL, och därefter blev det två ytterligare segrar.

Nu ställs Mourinhos Tottenham inför sitt första riktigt svåra prov, när man möter ett lag i ännu värre disharmoni. Ole Gunnar Solskjaer ryktas alltjämt bort från United, men verkar ännu ha ledningens förtroende.

Annan live-fotboll denna vecka:

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se