Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 1 jan, 2022

Streama Chelsea – Liverpool: Live stream & TV (2/1)

Chelsea Liverpool stream TV

Premier League ger oss en riktig toppmatch under söndagen, då Chelsea och Liverpool ställs emot varandra. Här visar vi er hur ni gör för att streama Chelsea – Liverpool live.

Första helgen under det nya året skänker oss den ena stormatchen efter den andra. På söndag klockan 17:30 kan de som vill streama Chelsea – Liverpool live på internet. Vi visar er hur ni gör för att hitta en direktsändning av matchen.

Följ alla våra steg så sitter ni snart där med en Chelsea – Liverpool stream framför er.

Streama fotboll från Europa

Se massor av matcher live hos Bet365!

Vad: Chelsea – Liverpool (Premier League)
När: Den 2/1, kl. 17:30
Vart: Stamford Bridge, London
Live stream: Viaplay
TV: Viasat Sport Premium
Speltips: Liverpool vinner matchen (2.62 hos Bet365)

Kolla gärna in olika bra bettingsidor som vi har recenserat, innan ni lägger ett spel. Till denna match har vi valt att rekommendera Bet365, då de erbjuder ett bra odds på matchen i fråga.

Chelsea – Liverpool live stream

Vi räknar med att det är många som undrar hur man gör för att streama Chelsea – Liverpool live på nätet, och därför ska vi här visa er hur ni gör. Allt som krävs för att hitta en Premier League stream av matchen är att skapa ett konto på Viaplay, och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni streama fotboll direkt på nätet.

Välj själv om ni vill ha igång er Chelsea – Liverpool stream via mobil, dator eller surfplatta. Koppla upp matchen till valfri plattform. Med hjälp av en Chromecast kan ni dessutom koppla över er Chelsea – Liverpool live stream till TV-skärmen, och se matchen där istället.

  • Gå till Viaplay
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Chelsea – Liverpool live!

Titta på Chelsea – Liverpool på TV

Det går också bra att titta på Chelsea – Liverpool direktsänt via vanlig TV-sändning, alltså att se matchen på TV. Den kanal som sänder mötet är Viasat Sport Premium, och där kan du således se matchen.

Till matchen får du i vanlig ordning en högklassig Premier League-studio, där namn som Erik Niva och Bojan Djordjic brukar dyka upp. Dessutom håller bild och ljud alltid hög kvalitet hos Viasat.

Saknar du kanalen som visar matchen på TV kan du som sagt koppla över din Chelsea – Liverpool stream till TV-skärmen genom att använda en Chromecast, HDMI-kabel eller liknande.

  • TV-kanal: Viasat Sport Premium
  • Avspark: 17:30

Inför matchen

Vi har skrivit ett Chelsea – Liverpool speltips där ni kan läsa mer inför mötet, men ger er även en kort införrapport här. Chelsea har visat en nedåtgående form på sistone, och förtjänade knappt den poäng man tog hemma mot Brighton senast. På sina sex senaste matcher har man bara plockat nio poäng, och Tuchel har hamnat i sin första formsvacka som Chelseatränare.

Liverpool förlorade sin senaste match, borta mot West Ham, men missade då straff och hade mycket väl kunnat få med sig minst en poäng. Både ”Pool” och Chelsea jagar tabellettan Manchester City, och här gör man upp om viktiga poäng för att kunna hänga på de ljusblåa.

Relaterade artiklar

europatipset 10 december
europatipset
Europatipset den 10 december ska avgöras. Här finner ni allt inför kupongen vecka 49. Ta del av vår analys med speltips till alla matcher!
10 december, 2023
stryktípset 9 december
stryktipset
Det är dags för Stryktipset igen, med spelstopp lördag klockan 15:59. Allt inför kupongen här!
09 december, 2023
nyheter
Guide inför Bingolottos uppesittarkväll den 23/12. Följ vårt program med alla hålltider för bingospelen. Läs mer om priser, gäster & rimstuga.
04 december, 2023

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar