Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 3 jan, 2018

Säkert live odds i Premier League

Vi är framme vid ett nytt derby i England och Premier League. Detta derby kommer att spelas i London, närmare bestämt på Emirates Stadium.

Lagen som spelar är Arsenal mot Chelsea. Tillsammans skapar man ett av de bättre derbyn som just nu finns i Premier League. Det är egentligen bara Manchester-derbyt som kan konkurrera med denna stormatch.

Inför denna match så finns det en kampanj, eller bonus som du kan använda. Denna bonus kan du hitta inne hos Unibet som dukat upp med ett riskfritt live odds.

  • Live streama Arsenal mot Chelsea

Spela på odds helt riskfritt

Här kommer vi att hjälpa dig med den info som kan krävas för att ta del av detta erbjudande som Unibet har. Vi kommer förklara för dig hur erbjudandet fungerar, och vilka fördelar som finns genom att använda sig av kampanjen.

Detta riskfria spel på Arsenal – Chelsea kommer att vara värt 100 kronor, och kan ge dig en stor vinst. Fördelen är att du inte kommer kunna förlora några pengar.

För att ta del av erbjudandet så behöver du först och främst ha ett spelkonto hos Unibet.

Har du sett till att ha ett sådant konto så behöver du bara logga in under tiden som matchen mellan Arsenal – Chelsea pågår. Därefter så går du in på ”mitt konto”. Där hittar du sedan en flik som går under namnet ”bonusar”.

När du väl har tagit dig dit så kommer ditt riskfria spel att finnas som en bonus. Du väljer då att aktivera detta erbjudande.

Därefter så kan du gå till alla live odds och lägga ett spel under den då pågående matchen. Du kan maximalt betta 100 kr. Vinner du ditt spel så kommer en vinst betalas ut. Skulle du förlora på ditt tips så kommer du istället att få tillbaka 100 kr av Unibet.

  • Gå till Unibet efter 20:45 (då matchen startar)
  • Klicka dig vidare till dina bonusar
  • Aktivera ditt riskfria live spel
  • Live betta på Arsenal – Chelsea
  • Få vinst eller insats tillbaka efter matchen!

unibet kampanjer

Mer bonusar att hämta!

Inne hos Unibet så kan du se till att hela tiden hålla dig aktiv när det handlar om bonusar och erbjudande. De uppdaterar ständigt med nya erbjudanden som garanterat kommer hjälpa dig att få större vinster, mer pengar att spela för.

Låt oss säga att Unibet i snitt släpper en ny bonus på odds & betting varje vecka. Därför rekommenderas du helt klart att var uppdaterad på deras bonussida.

Vi kommer hela tiden uppdatera dig med info kring bonuserbjudanden som vi tycker står ut i mängden.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar