Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 18 dec, 2018

Streama Leicester – Manchester City: Se matchen via live stream

Vill du streama Leicester – Manchester City live från engelska ligacupen? Vi berättar hur du gör för att hitta din live stream, så att du kan titta på matchen online på nätet.

Det är väldigt många som kommer att vilja titta på Leicester – Manchester City direkt, när lagen möts i kvartsfinal av Engelska Ligacupen (EFL Cup). Biljetter till att se matchen live på plats är dyra, men det går även att streama Leicester – Manchester City direkt på nätet. Då kan du se matchen online.

Det är dessvärre ingen svensk Tv-kanal som visar matchen på TV, och för att kolla på matchen måste du således titta online. Men det fungerar bra det också! Läs om hur du gör för att se Leicester City – Manchester City via live stream.

Titta på Leicester – Manchester City direkt på Bet365!

För att ta del av bet365 live streaming behöver du ha finansierat spelkonto, eller bettat de senaste 24 timmarna. Notera att delar av utbudet kan vara blockerade av din IP-adress. Regler & villkor gäller – 18+

  • Match: Leicester City – Manchester City, kvartsfinal i Engelska Ligacupen
  • Datum & tid: Tisdag 18 december, 20:45
  • Arena: King Power Stadium, Leicester
  • Stream: Bet365

Se Leicester – Manchester City via live stream

Är du ute efter att streama Leicester – Manchester City live på nätet har du hamnat helt rätt – vi visar dig hur du bär dig åt för att se din live stream.

Du behöver ett konto på Bet365 för att kunna titta på matchen, då de visar matchen direkt online. På Bet365 kan du titta på matchen online på nätet, med bra bildkvalitet och ljud. Matchen visas från avspark och du kan se din Leicester – Manchester City live stream samtidigt som du spelar på matchen – om du vill spela på den.

Det går till som så att du skapar ditt konto på Bet365 och där gör en insättning. När du gjort det kan du titta på fotboll från hela världen, däribland Engelska Ligacupen, även kallad EFL Cup eller Carabao Cup. Så länge du har minsta lilla krona på kontot kan du titta på fotboll när du vill, var du vill, hur du vill.

  • 1. Gå in på Bet365
  • 2. Skapa ett spelkonto
  • 3. Gå till den match du vill se
  • 4. Streama Leicester City – Manchester City live!

Titta på Leicester – Manchester City på TV

Du som helst vill se Leicester – Manchester City på TV har det knepigt. Det är ingen svensk Tv-kanal som visar matchen direkt på TV, och det blir därför till att gå en alternativ väg för att se matchen på TV.

Eftersom matchen ändå visas på Bet365, går det trots allt att se matchen på TV. Det är nämligen möjligt att koppla din dator till din TV med hjälp av en HDMI-kabel. Då ser du din sändning på din TV – problemet är löst!

Det går förresten att titta på matchen från valfri plattform – dator, surfplatta eller mobil – och vad du än tittar ifrån går det att koppla till din TV.

Inför matchen

Manchester City går som vanligt starkt, och laget har bara förlorat två matcher på hela säsongen. Senast kommer ”The Blues” från en 3-1-seger mot Everton, där Gabriel Jesus gjorde sitt första – och andra – Premier League-mål sedan i augusti.

Leicester City har de senaste åren växt ut till att bli ett stabilt mittenlag i Premier League, och ligger där på en 12:e plats. Laget har dessvärre två raka förluster i bagaget.

Leicester har tagit sig vidare till kvartsfinal efter att ha slagit ut Fleetwood Town, Wolves och Southampton. Manchester City har besegrat Oxford United och Fulham.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar