Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 24 jan, 2019

Streama Chelsea – Tottenham: Se matchen via live stream

Semifinal i Engelska Ligacupen. Vill du streama Chelsea – Tottenham direkt på nätet, då har du hittat helt rätt. Läs om var du hittar din live stream till matchen.

Vill du streama Chelsea – Tottenham? Gör det på Bet365!

Sätt in pengar att spela med för att se Chelsea – Tottenham live!

För att ta del av bet365 live streaming behöver du ha ett finansierat spelkonto, eller ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Notera att delar av utbudet kan vara blockerat av din IP-adress. Regler & villkor gäller – 18+

  • Match: Chelsea – Tottenham, semifinal i Engelska Ligacupen/Carabao Cup/EFL Cup, match 2 av 2
  • Datum & tid: Torsdag 24 januari, 20:45
  • Plats: Stamford Bridge, London
  • Stream: Bet365

Streama Chelsea – Tottenham live

Om du är ute efter att streama Chelsea – Tottenham är du på rätt plats. Här berättar vi hur du kan se matchen via live stream, så att du kan titta direkt på stormatchen från Engelska Ligacupen.

Det går nämligen att streama matchen live på Bet365. Om du skaffar ett konto på Bet365 kan du se Chelsea – Tottenham. När du skapar ditt konto måste du också göra en insättning, men dessa pengar kan du ta ut när du vill. Så länge du har kvar minst 1 krona på kontot kan du ta del av alla live streams och titta på fotboll och annan sport.

Denna match är en retur på första mötet som slutade 1-0 till Tottenham, och vi kommer få se ett Chelsea som måste vinna för att gå vidare.

  • 1. Gå till Bet365
  • 2. Skapa ett konto
  • 3. Leta fram matchen
  • 4. Streama Chelsea – Tottenham live!

Titta på Chelsea – Tottenham på TV

Det går också att se Chelsea – Tottenham på TV. Den kanal som sänder matchen direkt är Kanal 9, där du alltså kan titta på den.

Sändningsstart är redan 20:00, då du får se programledare Tommy Åström få sällskap av studioexpert Simon Bank. Ett långt och intressant uppsnack av matchen pågår fram till avspark 20:45.

Du kan också se matchen på TV via Bet365, om du kopplar sändningen från dator till TV med hjälp av en HDMI-kabel.

Inför matchen

För ett par veckor sedan spelade Tottenham och Chelsea det första semifinalmötet på Tottenhams tillfälliga hemmaarena Wembley, då ”Spurs” vann med 1-0 efter ett straffmål av Harry Kane. Nu är det dags för returen att ta vid, och pressen ligger på Chelsea att gå framåt för att göra mål. Om Tottenham lyckas göra ett mål måste Chelsea plötsligt göra tre, så det gäller även att ”The Blues” håller tätt bakåt.

Chelseas nya tillskott Gonzalo Higuaín, omtyckt av tränaren Maurizio Sarri sedan deras tid tillsammans i Napoli, hinner inte registreras till denna match och vi kommer således inte att få se honom på planen ikväll. Istället väntas Eden Hazard starta på anfallspositionen.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar