Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 16 nov, 2017

Streama Arsenal – Tottenham: Live från PL

Några matcher som får extra stor uppmärksamhet är de derbyn som spelas i Premier League. Denna helg har vi ett hett derby i London som ska avverkas. Se till att du har koll på hur du ser Arsenal – Tottenham via live stream.

Här kommer vi nämligen gå genom de steg som krävs för dig innan du börjar streama Arsenal – Tottenham online. Ta gärna hjälp av våra tips för att kunna se matchen live på din dator, mobil eller surfplatta.

När det kommer till streama Premier League så finns det en tjänst som sticker ut i mängden.Se till att du har koll på vilken innan du ska börja kolla på engelsk fotboll på nätet.

  • Avspark: Den 18/11, kl. 13:30
  • Arena: Emirates Stadium
  • Visas hos: Viaplay
  • Live score & odds: bet365

Se Londonderbyt via live stream

Det allra bästa viset du kan använda dig av när du ska streama Arsenal – Tottenham på nätet. Det är att ta hjälp av den svenska streamingsida som väljer att sända matchen på sin sajt. Detta är Viaplay som har de rättigheterna som krväs för att kunna visa engelsk fotboll.

Ett abonnemang kommer låta dig se matchen mellan Arsenal – Tottenham live. Detta är inte det enda som du kan låsa upp med ett abonnemang. Du som har köpt rättigheterna till Viaplay streaming kommer kunna sända live från alla andra matcher i Premier League.

Skulle du däremot bara vara intresserad av att streama Arsenal – Tottenham så finns det en annan väg du kan ta. Då kan du istället köpa matchen via PPV (Pay-per-view). Då köper du endast rättigheterna för att visa den specifika matchen du vill se.

För att på ett snabbt sätt komma vidare till Viaplay, och den live stream som du vill se från Premier League. Då har vi skapat en liten punktlista där du själv kan se vilka steg du bör gå genom innan du börjar streama Arsenal – Tottenham online.

  • Gå till Viaplay
  • Skapa konto
  • Köp abonnemang eller PPV
  • Kolla Arsenal – Tottenham stream

Om sändningen

När det kommer till fotboll streams från Viaplay så är det alltid svenska kommentatorer. Detta i form av Anders Bjuhr och Gleen Strömberg.

De kommer förhoppningsvis göra allt i sin makt för att skapa spänning i matchen, och kanske bjuder de på ett några roliga fotbolls citat.

Matchen kommer att sändas i HD, och alla som har en bra internetuppkoppling kommer att kunna se Arsenal – Tottenham med riktigt bra bild.

Se till att du är med från början genom att följa det försnack som Viaplay har att bjuda på inför derbyt i London. Sädningen kommer att starta 13:00, vilket innebär att det är ungefär en halvtimme tills matchen startar.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar