Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 13 nov, 2020

Streama Sverige – Kroatien: Live stream & TV

Sverige Kroatien stream

  • Sverige ligger sist i gruppen och har förlorat sina fyra samtliga matcher.
  • Kroatien har förlorat tre matcher och vunnit en den mot Sverige.
  • Sverige måste vinna matchen för att inte definitivt sluta sist i gruppen.
Vad Sverige – Kroatien, Nations League
Var Friends Arena, Stockholm
När Lördag 14 november, 20:45
Live stream Streama Sverige – Kroatien

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

På lördag kväll 14/11 kan vi streama Sverige – Kroatien online, när lagen möts i Nations League. I den här texten hjälper vi er att hitta en live stream av matchen, så att ni kan titta på matchen direktsänt på nätet.

Streama Sverige – Kroatien online

En hel del människor lär vara sugna på att hitta en Sverige – Kroatien stream att se på internet, för att se Janne Anderssons svenska landslag göra upp med Kroatien i Nations League. I den här texten gör vi vårt bästa för att förklara hur man bär sig åt för att titta på matchen, och visar er vägen till att hitta en sändning till densamma.

Följ våra steg för att hitta din livesändning av matchen, direkt på nätet!

Sverige – Kroatien live stream

För att live streama Sverige – Kroatien är det viktigt att först ta reda på vilken operatör som sitter på rättigheter att visa matcher från Nations League. Det är, kan vi berätta, C More/TV4 som äger sändningsrättigheterna av dessa matcher. För att se denna landskamp måste du därmed se till att ha tillgång till någon av deras plattformar.

Om du vill se Sverige – Kroatien online rekommenderar vi dig att skapa ett konto på C More och där köpa ett sportabonnemang. Då kan du se matchen, och njuta av att följa våra stolta, svenska spelare slåss för poäng mot VM-silvermedaljörerna Kroatien.

Sändningen av matchen på C More kommer att hålla hög nivå, och då pratar vi om alltihop. Bilden är av HD-kvalitet, ljudet är extraordinärt och såväl kommentatorerna som studioexperterna är väldigt kunniga.

Det går att ha igång din Sverige – Kroatien live stream från valfri enhet. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Du kan även koppla din fotboll stream till TV-skärmen, såvida du har en HDMI-kabel, Chromecast eller liknande tillgänglig.

  1. Gå till cmore.se
  2. Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  3. Streama Sverige – Kroatien live

Titta på Sverige – Kroatien på TV

Nations League-matchen söndag den 11 oktober mellan Kroatien och Sverige kommer att TV-sändas, och det dessutom på två kanaler. Den kommer att visas både i TV4 och i C More Fotboll. Kolla igenom din kanallista och se om du har någon av dessa kanaler i ditt utbud.

Saknar du båda kanaler som sänder matchen kan du koppla din Sverige – Kroatien stream från C More till TV-skärmen med hjälp av exempelvis en Chromecast.

  • Kanal: TV4
  • Avspark: 20:45, lördag 14 november

Inför matchen

Sverige ligger sist i Nations League-gruppen, och har förlorat samtliga fyra matcher. Kroatien ligger näst sist, och har förlorat alla matcher utom den mot Sverige. Nu är svenskarna i stort behov av seger, för att kunna ta igen på kroaterna.

Ställningen i gruppen räknas på inbördes möten – alltså inte målskillnad – och eftersom Sverige förlorade med 2-1 borta i Kroatien har man det hyfsat ställt där, i alla fall om man vinner hemma. Vinst med 1-0 gör till exempel att Sverige har fördelen på sin sida i och med fler gjorda bortamål i de inbördes mötena.

Onsdag kväll spelade Kroatiens Domagoj Vida en halvlek mot Turkiet med corona, och det är ännu oklart om han smittat fler spelare i det kroatiska laget. Den kroatiska truppen är stjärntät, och innehåller spelare som Kovacic, Badelj, Lovren, Perisic, Modric och Brozovic.

Speltips på fotboll

EL
Djurgården kliver in i kvalet till Europaspelet! Här ställs man emot Progrès Niederkorn från Luxemburg, och det är DIF som gäller som favoriter.
24 juli, 2024
malmö klaksvik speltips stream
speltips
Malmö FF välkomnar färöiska KI Klaksvik till Eleda Stadion för Champions League-kval. Läs allt inför matchen här!
23 juli, 2024
gais aik speltips stream
speltips
GAIS och AIK möts på Gamla Ullevi på måndag kväll. Här finner ni allt inför matchen!
22 juli, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1752 Artiklar