Streama Kroatien - Sverige: Live stream & TV

  • Kroatien kommer från en seger i en vänskapslandskamp mot Schweiz, 2-1.
  • Sverige besegrade nyss Ryssland med samma siffror, i vad som också var en träningslandskamp.
  • Både Kroatien och Sverige har förlorat sina två första matcher i Nations League.
VadKroatien – Sverige, Nations League
VarStadion Maksimir, Zagreb
NärSöndag 11 oktober, 18:00
Matchen sänds påStreama Kroatien – Sverige

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

På söndag kväll 11/10 kan vi streama Kroatien – Sverige online, när lagen möts i Nations League. I den här texten hjälper vi er att hitta en live stream av matchen, så att ni kan titta på matchen direktsänt på nätet.

Streama Kroatien – Sverige online

En hel del människor lär vara sugna på att hitta en Kroatien – Sverige stream att se på internet, för att se Janne Anderssons svenska landslag göra upp med Kroatien i Nations League. I den här texten gör vi vårt bästa för att förklara hur man bär sig åt för att titta på matchen, och visar er vägen till att hitta en sändning till densamma.

Följ våra steg för att hitta din livesändning av matchen, direkt på nätet!

Kroatien – Sverige live stream

För att live streama Kroatien – Sverige är det viktigt att först ta reda på vilken operatör som sitter på rättigheter att visa matcher från Nations League. Det är, kan vi berätta, C More/TV4 som äger sändningsrättigheterna av dessa matcher. För att se denna landskamp måste du därmed se till att ha tillgång till någon av deras plattformar.

Om du vill se Kroatien – Sverige online rekommenderar vi dig att skapa ett konto på C More och där köpa ett sportabonnemang. Då kan du se matchen, och njuta av att följa våra stolta, svenska spelare slåss för poäng mot silvermedaljörerna Kroatien.

Sändningen av matchen på C More kommer att hålla hög nivå, och då pratar vi om alltihop. Bilden är av HD-kvalitet, ljudet är extraordinärt och såväl kommentatorerna som studioexperterna är väldigt kunniga.

Det går att ha igång din Kroatien – Sverige live stream från valfri enhet. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Du kan även koppla din fotboll stream till TV-skärmen, såvida du har en HDMI-kabel, Chromecast eller liknande tillgänglig.

  1. Gå till cmore.se
  2. Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  3. Streama Kroatien – Sverige live

Titta på Kroatien – Sverige på TV

Nations League-matchen söndag den 11 oktober mellan Kroatien och Sverige kommer att TV-sändas, och det dessutom på två kanaler. Den kommer att visas både i TV4 och i C More Fotboll. Kolla igenom din kanallista och se om du har någon av dessa kanaler i ditt utbud.

Saknar du båda kanaler som sänder matchen kan du koppla din Kroatien – Sverige stream från C More till TV-skärmen med hjälp av exempelvis en Chromecast.

  • Kanal: C More Fotboll & TV4
  • Avspark: 18:00, söndag 11 oktober

Inför matchen

Sverige genrepade inför detta Nations League-spel med en vänskapsmatch borta mot Ryssland, om man nu vill kalla det för genrep. Janne Andersson ställde upp med en total b-elva bortsett från den tillfällige lagkaptenen Sebastian Larsson. Även Alexander Isak och Gustav Svensson fick spela från start, och de var väl de spelarna utöver Larsson som är närmast en svensk startelva.

Mot Ryssland imponerade Sverige inte särskilt mycket, men man vann. Målskyttar blev just Isak samt inhoppande Mattias Johansson.

Kroatien träningsspelade under onsdagen mot Schweiz, som man besegrade med 2-1 efter mål av Josip Brekalo och Mario Pasalic. Den kroatiska truppen är stjärntät, och innehåller spelare som Kovacic, Badelj, Lovren, Perisic, Modric och Brozovic.

Både Sverige och Kroatien förlorade sina två inledande matcher i Nations League, och det gäller att ta poäng här om man ska kunna utmana Frankrike eller Portugal.

Speltips på fotboll

Speltips & odds: ÖFK tar emot Bajen
Speltips & odds: ÖFK tar emot Bajen
Speltips till Östersunds FK - Hammarby IF.
News icon23 oktober, 2020
Author iconEmil Sandberg
Speltips & odds: Milans goda form fortsätter
Speltips & odds: Milans goda form fortsätter
Två klassiska storklubbar gör upp i Skottland, när Celtic tar emot AC Milan.
News icon22 oktober, 2020
Author iconEmil Sandberg
Speltips & odds: Mästaren möter lärjungen
Speltips & odds: Mästaren möter lärjungen
Under kvällen möter Manchester City - Arsenal i ett stormöte i Premier League.
News icon17 oktober, 2020
Author iconGustaf Rauer