Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 6 feb, 2020

Streama Athletic Bilbao – FC Barcelona: TV & live stream

Hitta live stream till kvartsfinalen i Copa del Rey mellan Athletic Bilbao och FC Barcelona.

Streama Athletic Bilbao – FC Barcelona

Du som är ute efter att streama Athletic Bilbao – FC Barcelona online på internet behöver inte leta länge till. Det är nämligen enkelt att titta på matchen online så länge du har ett konto på Bet365.

Vi rekommenderar dig därför att skapa ett konto på Bet365, göra en insättning på minst 50 kronor (lägsta insättningsgräns) och sedan börja titta på matchen. Så länge du har ett konto med pengar kan du titta på alla matcher från La Liga och Copa del Rey, och se mängder av fotboll från annat håll.

Det går att koppla upp din live stream från vilken enhet som helst. Kolla på din live stream från mobil, dator eller surfplatta, och njut av att se spelare som Iñaki Williams och Lionel Messi mäta sig med varandra.

  • 1. Skapa konto på Bet365
  • 2. Gör en insättning på minst 50 kronor
  • 3. Titta på Athletic Bilbao – FC Barcelona!

Titta på Bilbao – Barcelona på TV

Faktum är att inget svenskt TV-bolag valt att köpa rättigheterna att sända Copa del Rey. Inget av de stora bolagen har sett tillräckligt värde i att köpa rättigheter till att visa matcherna från Spanska Cupen, och du kan således inte se Athletic Club de Bilbao – FC Barcelona via TV-sändning.

Det finns dock en helt ok lösning på detta problem. Du som tittar på matchen på Bet365 kan koppla din live stream från dator till TV med hjälp av HDMI-kabel. Då överförs sändningen från datorskärmen till TV-skärmen, och du kan således se Athletic Bilbao – Barcelona på TV trots allt.

  • TV: Ingen svensk kanal sänder matchen
  • Avspark: 21:00

Under torsdagskvällen spelas fler matcher från Copa del Rey. Här kan du läsa om hur du gör för att streama Real Madrid – Real Sociedad direkt på nätet.

Ovan kan ni se höjdpunkter från höstens ligamöte lagen emellan, då Aritz Aduriz stod för ett riktigt drömmål.

Inför matchen

Sedan Quique Setién tog över Barcelona i början av året har laget återgått mot sin typiska bollinnehavsfotboll, vilket många fans är lyckliga över då detta spel blivit en del av klubbens DNA sedan Johan Cruyff införde taktiken i Barcelona för många år sedan. Resultaten under Setién har varit tre segrar samt en förlust, mot Valencia.

Athletic Bilbao ligger i mitten av La Liga-tabellen, och det är det väl ingen som är förvånad över. Laget har kryssat fem av sina sex senaste matcher, men är alltid starka på hemmaplan.

Det är bara en kvartsfinalmatch, och alltså inte något dubbelmöte. Här kan ni läsa mer inför Bilbao – Barcelona, som spelas på San Mamés.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1752 Artiklar