Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 3 feb, 2020

Streama Real Madrid – Real Sociedad: Se matchen via live stream

Live stream till Real Madrid – Real Sociedad i Copa del Rey 6 februari.

Streama Real Madrid – Real Sociedad live

Matchen visas live på Bet365, och så länge du har ett konto där du satt in pengar kan du titta på matchen direkt. Skapa ett konto och sätt in minst 50 kronor, så får du tillgång till livesändningen av matchen och alla Bet365:s live streams av fotboll och kan titta på La Liga bland annat.

Det går att se matcherna från vilken plattform du vill. Titta på Real Madrid – Real Sociedad via dator, surfplatta eller TV.

Matchen visas i hög bildkvalitet och med bra ljud, men du får klara dig utan kommentatorer.

  • 1. Skapa ett konto på Bet365.com
  • 2. Sätt in minst 50 kronor
  • 3. Titta på Real Madrid – Real Sociedad! (Du kan ta ut pengarna efter matchen om du vill)

Även Real Madrids stora rival Barcelona spelar under kvällen. Här kan ni hitta en Bilbao – Barcelona stream att titta på.

Titta på Real Madrid – Real Sociedad på TV

Det går tyvärr inte bra att se Real Madrid – Real Sociedad på TV. Ingen svensk kanal har valt att köpa rättigheter att sända Spanska Cupen, och därför kan ingen kanal heller visa matcherna på TV. Därför kan vi bara rekommendera dig som vill se matchen att gå in på Bet365, och titta på matchen därifrån.

Du kan dock koppla din sändning som du har igång på Bet365 från datorn till TV:n med hjälp av HDMI-kabel. Då förs sändningen över från datorskärmen till TV-skärmen.

Denna kvartsfinal i Copa del Rey har avspark 19:00 torsdag 6 februari.

  • Kanal: –
  • Avspark: 19:00

Ovan kan ni se Alexander Isaks mål mot Espanyol, under en tidigare omgång av Spanska Cupen.

Inför matchen

Många svenska ögon kommer att vara på Alexander Isak i den här matchen. Den 20-årige anfallaren har äntligen fått mycket förtroende från start i ”La Real”, och tackat och tagit emot. Fem mål har det blivit på de fyra senaste matcherna för ynglingen.

I åttondelsfinalen vann Real Sociedad mot Osasuna med 3-1, och då gjorde Isak två mål. Real Madrid besegrade Zaragoza med 4-0, i en match där vi fick se i tur och ordning Raphaël Varane, Lucas Vázquez, Vinicius Junior och Karim Benzema hamna i målprotokollet.

Matchen spelas på Santiago Bernabéu, en av Europas största fotbollsarenor.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar