Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 3 nov, 2016

Sevilla – FC Barcelona: Toppmöte i La Liga

Behöver du hitta en stream för att följa matchen mellan Sevilla & FC Barcelona den 3 november? Lugn, det finns streams som du kan utnyttja online!

Alla spelare som har ett spelkonto hos Bet365 kan se livesändningar. Många av dessa visar fotboll från stora ligor ute i Europa. En av de ligor som du kan se med Bet365 streams är La Liga (Primera Division).

Avspark: klockan 20:45, den 6 november
Arena: Ramon Sanchez Pizjuan
Visas hos: Bet365

Streama matchen

Att kunna se fotboll & matcher från spanska La Liga är fantastiskt. Speciellt när det kallas till toppmöte, som i detta fall. Både Sevilla och FC Barcelona krigar i toppen i deras inhemska tabell.

För att hitta en Sevilla – FC Barcelona stream så behöver du vara inloggad på Bet365. Därifrån kan du sedan öppna deras flik med deras ”livestreams”. Fliken finns på startsidan, och tar dig vidare till all livesänd sport.

Därefter behöver du endast leta upp den stream som livesänder matchen mellan Sevilla – FC Barcelona. Sedan startar sändningen, och du kan luta dig tillbaka i soffan med känslan av att streama fotboll från La Liga & många andra ligor.

Så vad var det nu du behöver göra igen?

  • Skapa konto eller logga in hos Bet365
  • Gå till alla streams på Bet365
  • Hitta den matchen du vill se
  • Tryck på play, och starta uppspelningen av dina fotbollsmatcher

Spela på matchen

På samma sajt som du kan streama matchen mellan Sevilla och FC Barcelona, kan du även betta. Genom att spela hos Bet365, så kan du hitta marknadens bästa odds på fotboll i Europa.

Bet365 samlar odds och tips på hela världens fotboll. Som medlem så har du även tillgång att spela på liveodds. Det innebär att du får tippa resultat, målgörare m.m. under det att matchen pågår.

Speltips inför mötet

Det är två jämna lag som kommer att ställa upp i Sevilla den 6 november. FC Barcelona kommer från en tung förlust i Champions League, där man förlorade mot Manchester City.

Sevilla har däremot haft det en smula lättare motstånd i deras Europaspel, men bekräftar verkligen sin form. Hela 4-0 blev det senast när Sevilla tog emot GNK Dinamo Zagreb. Ett styrkebesked nu när FC Barcelona kommer på besök.

Båda lagen kanske inte kommer med de fräschaste trupperna, och kan därför göra lite ändringar. Vi kommer denna gång att spela på ett högt odds på Sevilla. Anledningen till det är att vi är sugna på att vinna mycket pengar. Dessutom tror vi att Sevilla kan överraska favoriterna i denna tidiga etapp av La Liga.

  • Sevilla vinner – 5.50
  • Oavgjort – 4.33
  • FC Barcelona vinner – 1.57

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1237 Artiklar