Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 10 mar, 2017

Real Madrid – Real Betis: 4.00 på vinst för Real Madrid!

Vad sägs om att spela på en relativt säker match med ett odds som delar ut hela 4.00 x din insats vid vinst. Det är enkelt att utnyttja dessa erbjudanden som finns till inne hos BetFair. Starta upp ditt konto och hämta ditt boostade odds direkt.

Skulle vi lägga ett speltips inför matchen så kommer det med största sannolikhet att hamna på Real Madrid. Det finns inga anledningar till att tro att Real Betis ska kunna klara av en hel match utan att släppa in ett enda mål mot målfarliga Real Madrid.

Dessutom kommer troligen inte heller deras målproduktion vara speciellt stor. Helt enkelt en klar seger för Real Madrid. Vilket delar ut en stor vinst till alla spelare som tar del av BetFairs boostade odds.

Spela med förhöjt odds!

Det är som vi tidigare nämnde väldigt enkelt att använda sig av de erbjudande som finns i skrivande stund på BetFair. Först och främst så handlar det om att du ska skapa ett spelkonto. Erbjudandet som ger dig boostade odds kommer nämligen bara gälla de spelare som är nya.

Helt enkelt, har du inte redan ett spelkonto inne hos BetFair så kan du använda dig av detta erbjudande, och spela med ett förhöjt odds.

Nedan så kommer vi att gå genom vad du behöver göra för att starta ditt konto, och börja spela på allvar på odds & betting.

  • Gå till BetFair sportbooking
  • Skapa ditt spelkonto (tar cirka 1 minut)
  • Gå in till deras sportbooking med alla odds
  • Spela på att Real Madrid ska vinna över Real Betis
  • Få 4.00 i odds!

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar