Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 29 nov, 2017

FC Barcelona – Real Murcia: Live stream från Spanska Cupen (29/11)

Tittar vi till spelschemat under kvällen så hittar vi snabbt till en match värd att se. Matchen kommer att spelas mellan FC Barcelona – Real Murcia i Copa del Rey.

Om du vill kunna se matchen helt så rekommenderar vi dig att använda dig av live stream. Det finns nämligen sidor online som låter dig streama Barcelona – Murcia .

Vi kommer självklart hjälpa dig att snabbt komma till rätt sida. Vi har under ett långt tag valt att uppdatera våra läsare vart man kan se fotboll stream online.

  • Avspark: Den 29/11, kl. 19:30
  • Arena: Camp Nou
  • Visas hos: bet365
  • Turnering: Spanska Cupen

Streama matchen live &

Det är inte alls svårt att få tillgång till FC Barcelona – Real Murcia stream. Det enda som du egentligen behöver göra är att hålla koll på vart matchen kommer att sändas.

Vi kan redan nu meddela att bet365 är en av de sajter som kommer erbjuda dig att se matchen mellan FC Barcelona – Real Murcia. Det innebär att alla i Sverige som har ett konto hos bet365 har enkelt att starta sändning från matchen.

Alla som har ett spelkonto hos bet365 kan även ta hjälp av deras live streaming. För att bli behörig att kunna streama Barcelona – Murcia så behöver du även se till att du har 50 kr på ditt spelkonto.

Dessa pengar kommer inte att försvinna när du kollar på FC Barcelona – Real Murcia stream. Istället så kan du använda dessa pengar på att spela på odds inför matchen. Detta är helt valfritt, men att du behöver visa för bet365 att du är en aktiv spelare är dessvärre ett måste.

Själva sändningen som kommer att kunna ta del av hos bet365 är av god kvalité. Det innebär att du inte kommer ha några problem med både bild och ljud.

Vi kan helt klart rekommendera att använda bet365 som streamingsida när du vill se toppfotboll från Europa. Hos bet365 så kan du nämligen se La Liga stream . Perfekt för dig som hela tiden vill kunna se ditt favoritlag i Spanien.

Här kommer de punkter som du bör gå genom innan du kan börja live streama fotboll inne hos den sajt som kombinerat både live stream och betting på samma sajt.

  • Ta dig vidare till bet365
  • Skapa ett spelkonto
  • Ha 50 kr på ditt konto
  • Börja streama FC Barcelona – Real Murcia i Copa del Rey

spanska cupen 2017-2018

Enkel vinst för Barca?

Det kommer kanske inte som en överraskning att det är FC Barcelona som står som favoriter inför kvällens match. Frågan är nog egentligen inte vilket lag som kommer vinna, utan hur många mål som Barcelona kommer att göra.

Spel på ett mål är något som vi väntar oss inför kvällens match. Vi ser egentligen inga chanser för Real Murcia att kunna vinna eller spela oavgjort på Camp Nou.

Vårt speltips ligger på att FC Barcelona kommer att vinna med minst 4 mål. Ett speltips som vi valt att lägga inne hos samma sajt som vi kommer att kunna streama matchen. Nämligen bet365.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar