Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 26 dec, 2019

Sverige – Finland: Live stream från JVM 2020

Äntligen är det dags för JVM 2020. Sverige möter Finland i den inledande matchen i gruppspelet. En match som går utmärkt att följa via live stream. Hur du ser en gratis Sverige – Finland stream kommer vi att berätta längre ner i texten.

Är du ute efter en gratis Sverige – Finland stream från JVM har du kommit helt rätt. Med ett par enkla steg kommer du att kunna se matchen från Junior-VM enkelt och smidigt. Allt du behöver veta och vad vi tror om matchen går att läsa längre ner i artikeln.

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Sverige – Finland stream från JVM 2020

Kom igång med en Sverige – Finland stream enkelt och smidigt. Dessutom finns det möjlighet att se Sverige – Finland via gratis stream online. Vänta inte till sista sekund innan du startar upp din Sverige – FInland stream online. Utan var med från nedsläpp så du inte missar något av den spännande matchen.

  • Matchstart: Torsdag 26 december kl. 19:00
  • Spelplats: Werk Arena, Trinec
  • Visas hos: Viaplay & TV6

Alla matcher från JVM sänds hos viaplay, men Sveriges matcher sänds dirket på TV6. Vilket innebär att du helt gratis kan följa Sverige – Finland direkt från din tv.

Är du utomlands och ändå vill se hockey via live stream finns det en annan streamingtjänst att vända sig till. Det är nämligen så att spelbolaget bet365 erbjuder sina spelare möjligheten att se en hel del hockey via live stream.

Allt som krävs är att du först skapar ett konto hos spelbolaget, när det sedan är gjort är villkoren att du gör en insättning om minst 50 kronor. Sedan är det bara att leta upp önskad live stream, luta sig tillbaka och ta del av underhållningen.

Så slå på teven lagom till matchstart så du är med och följer matchen mellan Sverige – Finland direkt via live stream från JVM 2020.

Sveriges chanser i JVM 2020

Sverige har ett riktigt bra lag detta året och allt annat än medalj är ett stort nederlag. Truppen bjuder även på en hel del spännande talanger som exempelvis Alexander Holtz.

Inledningsmatchen mot Finland är en tuff drabbning. Finland har varit bra de senaste fem, sex åren i juniorsammanhang. Vi väntar oss inte att detta året blir något undantag men så länge Sverige tar uppgiften på allvar kommer det att bli ett bra resultat.

Var redo när pucken släpps 19:00 ikväll med en live stream på Sverige – Finland direkt från JVM 2020. Vi kommer att följa varje skridskoskär från kvällens match och håller tummarna för att Sverige får en bra start på årets turnering.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar