Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 5 jan, 2020

Sverige – Finland: Gratis live stream från JVM 2020

Kom igång med en Sverige – Finland stream direkt, enkelt och smidigt. Vi kommer att gå igenom hur du kan hitta en bra Sverige – Finland gratis stream från JVM 2020 i hög kvalitet. Allt du behöver veta för att hitta en stream och mycket mer går att läsa längre ner i texten.

Vi har nu kommit fram till Sveriges sista match i JVM 2020. Tyvärr blir det inte spel om de ädlaste valörerna, men juniorkronorna har fortfarande chans att ta en bronsmedalj. Så missa inte att följa bronsmatchen mellan Sverige – Finland via live stream.

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Sverige – Finland live stream gratis

Räkna med en jämn och tät match precis som det blev när lagen möttes i gruppspelet. En perfekt match att följa via live stream helt enkelt. Undrar du vart du hittar en Sverige – Finland live stream har du kommit helt rätt.

En stor fördel är att detta är en gratis Sverige – Finland stream direkt från JVM 2020. Allt du behöver göra är helt enkelt att klicka dig in på SVTplay, leta upp matchen och sätta igång streamen. Vill du följa matchen på tv istället för en live stream går det lika bra. På tv sänds matchen på SVT2.

  • Matchstart: Söndag 5 januari kl. 15:00
  • Spelplats: Ostravar Arena, Tjeckien
  • Visas hos: SVT2 & SVTplay

Det går lika bra att följa en Sverige – Finalnd live stream via din mobiltelefon, surfplatta, dator eller direkt på teven. Allt som krävs för att hänga med i bronsmatchen är en internetuppkoppling. Så var redo när pucken släpps så du inte missar något av matchen. Vi som såg semifinalen mot Ryssland vet hur snabbt Sverige hann göra första målet.

Ännu mera hockey

För dig som vill se ännu mer hockey kan vi rekommendera streamingtjänsten bet365. Många känner igen streamingtjänsten som ett spelbolag, vilket det också är. Men de erbjuder även sina spelare massvis av matcher att följa direkt via live stream.

Det som krävs är att du skapar ett konto på bettingsajten och sedan sätter in minst 50 kronor på spelkontot. När dessa två stegen är avklarade navigerar du dig till live stream-tablån. Väl där letar du upp matchen du vill följa via live stream.

Svårare än så är det inte att komma igång med en live stream på hockey i hög kvalitet. Om du dessutom är sugen på att lägga ett spel är det smidigt att ha allt samlat på en och samma sida. Fördelarna är helt enkelt många och nackdelarna är faktiskt inga alls.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar