Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 10 okt, 2019

Rögle – Djurgården: Live stream på toppmatchen

Kvällens höjdpunkt, Djurgården gästar seriens formstarkaste lag i form av Rögle. Se den spännande matchen direkt via live stream, enkelt och smidigt. Vi hjälper dig att hitta en bra live stream på Rögle – Djurgården direkt.

Söker du efter en live stream som håller hög kvalitet har du hittat rätt. Vi visar vägen till en Rögle – Djurgården live stream som motsvarar alla dina förväntingar. Bra bild, bra ljud och riktigt bra kommentatorer som tar dig igenom toppmatchen från SHL ikväll.

Rögle – Djurgården stream

Det första man bör ta reda på är vilka som äger rättigheterna för att sända SHL. För oss svenskar är det streamingtjänsten Cmore som står för hockeyunderhållningen. Så vill du se Rögle – Djurgården via live stream är det dit du måste vända dig.

Skapa först ett konto hos streamingleverantören, om du inte redan har ett, och välj sedan till deras sportpaket. Först då får du möjlighet att streama Rögle – Djurgården. Så med två enkla steg har du möjlighet att se en riktig toppmatch via live stream.

  • Matchstart: 10/10 kl. 19:00
  • Spelplats: Catena Arena, Ängelholm
  • Visas på: Cmore

För dig som har en AppleTV eller Chromecast går det utmärkt att streama direkt från Cmore dit. Ett enkelt sätt att få upp matchen direkt på teven. Vill du följa Rögle – Djurgården via live stream på en mobil enhet är det bara att ladda ner leverantörens applikation.

Användarvänligheten är super och skulle du ha några synpunkter eller klagomål finns det en tillmötesgående kundtjänst som hjälper dig. Alla möjligheter för att kunna streama hockey finns bara några klick bort.

Rögle ångar på

En hel del experter varnade för att Rögle hade något riktigt bra på poäng, och rätt fick dom. Skåne-laget har minst sagt börjat säsongen lysande och äntligen lyckats hålla en jämn nivå i fler än två matcher.

Djurgården är dock en tuff match men Rögle hade inga problem att besegra tabelltvåan Frölunda på bortaplan senast. Allt talar helt enkelt för att detta kommer bli ytterligare tre poäng till Rögle.

Dessutom har Djurgården bara tagit en seger på de senaste fem matcherna. Kommer man inte till Catena Arena i toppform blir det med största sannolikhet en hemresa utan tre poäng i bagaget.

Utöver Rögle – Djurgården spelas det fem andra matchar ikväll. Några går att läsa om genom länkarna nedan.

Örebro – Växjö: Live stream
Oskarshamn – Frölunda: Live stream
Malmö – Skellefteå: Live stream
Färjestad – Leksand: Live stream

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar