Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 10 okt, 2019

Örebro – Växjö: Se SHL via live stream

SHL är jämnare än någonsin vilket gör det extra spännande att följa liga via live stream. Kvällens match mellan Örebro – Växjö är en av många att följa via live stream. Hur du gör för att streama Örebro – Växjö går vi igenom längre ner i texten. Allt du behvöer veta för en bra live stream på Örebro – Växjö och mycket mer hittar du här på sportal.

Det tippade topplaget Växjö har haft allt annat än en drömstart såhär långt. De ligger i skrivandets stund näst sist i tabellen och varje poäng börjar redan bli otroligt viktiga för smålänningarna. Örebro har fått ihop ett bra lag och kan nog överraska många denna säsongen.

Så räkna med en bra match att följa via live stream ikväll. Se till att vara redo med en live stream när pucken släpps i Behrn Arena.

Live stream på Örebro – Växjö

En live stream i full HD-kvalitet är att föredra när man ska streama hockey. Därför kommer vi enbart rekommendera det bästa marknaden har att erbjuda gällande live streams på SHL. Matchen mellan Örebro – Växjö sänds live hos Cmore, en streamingtjänst som blivit lite av en gigant när det gäller streamad svensk sport.

Så vill du följa hela SHL, inklusive slutspel, är det dit man måste vända sig. Med ett sportpaket får man tillgång till all sport. Det går snabbt att komma igång och på bara ett par minuter kommer du ha möjlighet att följa ditt favoritlag hela vägen mot ett slutspel.

  • Spelplats: Behrn Arena, Örebro
  • Matchstart: 10 okt kl. 19:00
  • Visas hos: Cmore

Håller man till utomlands får man vända sig till en annan streamingtjäns. Då är det spelbolaget bet365 som erbjuder sina spelare live streamad sport och SHL. För att få tillgång till live streams krävs det att man först skapar ett konto. Sedan måste man även göra en insättning på minst 50 kronor för att kunna använda sig av deras streamingtjänst.

När de två stegen är avklarade är det bara att leta upp den matchen man vill följa via live stream. Svårare än så behöver det inte vara för att hitta en live stream i hög kvalitet.

Början på resan till toppen

Växjö tog en övertygande seger i senaste mötet mot Leksand. Kanske är det självförtroendet som börjar komma tillbaka hos Sam Hallams mannar. Laget består av en hel del spelare som håller absoluta toppklass i SHL som ska vara med och kriga i ett slutspel.

Så det återstår att se ifall de kan sno med sig tre poäng från ett stabilt Örebro. Det blir ingen lätt uppgift men samtidigt är det matcher som denna man måste vinna för att vara ett slutspelslag när serien lider mot sitt slut.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar