Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 10 okt, 2019

Färjestad – Leksand: Stream live från SHL

Letar du efter en live stream på Färjestad – Leksand har du kommit helt rätt. Vi kommer att visa dig vägen till en live stream på SHL som håller riktigt hög kvalitet. Det går på mindre än två minuter för att kunna se Färjestad – Leksand via live stream.

När man letar efter en live stream har man givetvis lite krav. Bilden ska hålla hög kvalitet, gärna svenska kommentatorer och tjänsten ska vara enkel att använda. Därför rekommenderar vi enbart live streams på SHL som vi själva testat. Du kan med andra ord känna dig helt trygg.

Live stream Färjestad – Leksand

För att kunna följa Färjestad – Leksand genom live stream krävs det att man vänder sig till Cmore. Det är streamingtjänsten som äger rättigheterna för att sända SHL i Sverige. Först skapar man ett konto och sedan behövs ett tillhörande sportabonnemang.

  • Matchstart: 10 oktober kl 19:00
  • Spelplats: Löfbergs Arena, Karlstad
  • Sänds hos: Cmore hockey

Det är alltså inte en gratis live stream på Färjestad – Leksand. Men för summan man pyntar in varje månad får man möjlighet att följa hela SHL, inklusive slutspelet. Är det bara specifikt den här matchen som är av intresse finns det något som kallas för matchbiljett. Då betalas en summa för att enbart få tillgång till en match.

Något som är väldigt bra när man väljer en betaltjänst för att streama är att man kan ha väldigt höga krav. Skulle inte tjänsten fungera som du förväntar dig är det bara att höra av sig till kundtjänst för att få hjälp.

Utöver live stream på hockey finns det massvis av andra sporter att streama hos streamingtjänsten. Så har man ett brett sportintresse kommer man ha många timmars live streamad sport att se fram emot. De erbjuder bland annat Allsvenskan, Superettan, Golf och HockeyAllsvenskan. Det bästa sportsverige har att erbjuda med andra ord.

Vårt tips

Färjestad har gjort flest mål i hela SHL, inte så märkligt med tanke på vinsten mot Oskarshamn med 12-0. Men fortsätter Färjestad på den inslagna vägen kommer Leksand att få det tufft. Vi tror på en målrik match då Leksand säkerligen kommer kontra in ett par puckar.

Det är två spelskickliga lag som möts ikväll, där specialteams kommer vara av stor vikt. Vill Leksand hålla sig kvar länge i matchen måste laget hålla sig borta från utvisningsbåset.

Bäst odds på Färjestad – Leksand hittar vi hos bet365. 2.60 på över 6 mål i matchen känns som ett riktigt spelvärt odds.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar