Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 9 okt, 2017

Malmö – Kometa Brno: live stream

I denna match så kommer Malmö Redhawks och Kometa Brno att spela om den första platsen i deras CHL-grupp. Vinnaren i denna match kommer att få flest poäng, och där med bäst förutsättningar inför finalspelet.

Matchen är därmed av stort intresse. Därför kommer vi här att hjälpa dig med att streama Malmö – Kometa Brno i CHL. Det är helt om du följer våra knep.

Det finns naturligtvis massor av intresse av att hitta en Malmö – Kometa Brno. Förutom att det lovas hokcey på riktigt hög nivå så kommer det vara viktigt att vinna matchen ur tabellens läge.

  • Matchstart: Den 10/10, kl. 18:30
  • Arena: Malmö Arena
  • Streama hos: bet365

chl hockey matcher live

Streama Malmö Redhawks – Kometa Brno live

Den sajt som du kan använda, samt rekommenderas att använda inför CHL streams är bet365. De har sedan starten av turneringen valt attt sända matcher .

Det innebär självklart att bet365 även kommer att hjälpa dig med att streama Malmö Redhawks – Kometa Brno .

Skulle du vilja ha tillgång till denna live stream från CHL. Då rekommenderas du att skapa ett konto inne hos bet365. Där kommer du sedan kunna göra en insättning för att sedan kunna sända Malmö – Kometa Brno stream på nätet.

Att göra en insättning är ett krav från bet365 sida. Det innebär att du endast behöver se till att du har minst 50 kronor på ditt spelkonto för att streama hockey online.

Då är det inte tänker kanske du?

Jo, dina pengar som du sätter in på bet365 kommer inte att försvinna när du börjar streama hockey. Dina pengar kan du nämligen välja att spela på betting med. Då kan du vinna pengar samtidigt som du streamar grymt bra hockeymatcher helt utan kostnad.

Som tidigare nämnt så är det inte bara en Malmö – Kometa Brno stream som du kan få tillgång till. Ett konto hos bet365 som är laddat med pengar kommer ha möjlighet att sända alla matcher från CHL. Då kan du själv välja vilka matcher som du är mest intreserad av att streama live på internet.

  • Skapa konto hos bet365
  • Gå till alla live streams
  • Börja streama Malmö – Kometa Brno i CHL

malmö vs kometa brno

Spelschema med matcher den 10 oktober

Utöver Malmö Redhawks så kommer andra lag från SHL spela matcher mot andra lag i Europa. Det finns totalt fyra lag från Sverige som tagit sig till CHL.

För att enklast hitta streams till de andra matcherna som finns i CHL så rekommenderar vi dig att kolla i vår lilla lista här nedanför. Där samlar vi information för att se andra matcher som spelas av svenska lag den 10 oktober.

Det är väldigt smart att hålla koll på vart och när du kan kolla på dessa matcher live. Ta hjälp av oss och börja dina sändningar online direkt!

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar