Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 9 okt, 2017

Streama Brynäs – Red Bull Munchen: Live från CHL

Det är flera matcher från CHL som kommer att finnas att streama under den 10 oktober. En av alla heta matcher kommer att spelas mellan Brynäs IF – Red Bull (EHC) Muchen.

Självklart kommer du att kunna streama Brynäs – Munchen från CHL. Det är en satsning som låter många i Sverige att kunna se CHL helt utan kostnad.

Du kommer utan problem kunna starta din Brynäs – Red Bull Munchen stream med bet365. De väljer varje år att sända massor av hockey på deras streamingsida.

  • Matchstart: Den 10/10, kl. 18:30
  • Arena: Gavlerinken
  • Streama hos: bet365

brynäs vs red bull munchen stream

Brynäs – Munchen stream

En av många saker som är bra med CHL är att det är möjligt att streama matcher . Många letar just efter sändningar att använda sig av utan kostnad.

Vi kan med gläjde skicka dig vidare till en sida som kommer att streama Brynäs – Red Bull Ehc Munchen och live.

Inne på samma sajt som du kan se hockey från CHL, så kan du även spela på odds. Inne hos bet365 så har de nämligen kommit på den utmärkta idéen att kombinera sport streams och odds.

Det innebär att du både kommer att kunna spela på odds och streama Brynäs – Munchen i CHL.

Att streama sport hos bet365 är helt . Däremot så finns det krav på dig som medlem. Alla som vill kunna streama Brynäs – Red Bull Munchen live på nätet behöver visa att de är aktiva spelare hos bet365.

Det bästa viset du kan visa upp det är genom att ha pengar på ditt spelkonto, eller ha placerat ett bet under de senaste 24 timmarna.

Om du har gjort detta så finns det inget som stoppar dig från att börja se hockey från CHL. Du kan då välja på flera matcher som spelas under den 10 oktober. Däremot så kommer vi på Sportal med stor sannolikhet att följa Brynäs – Red Bull Munchen stream under kvällen.

  • Gå till bet365
  • Logga in, eller registrera ett konto
  • Börja streama Brynäs – Munchen från CHL

chl sponsring sargen

Båda lagen är kvalificerade

Matchen som kommer att spelas under den 10 oktober kommer inte vara avgörande när det kommer till vilket lag som når slutspel. Båda lagen är redan klara för fortsatt spel i CHL. Däremot så kommer det bli en kamp om vilket lag som tar hand om första platsen i deras grupp.

Brynäs leder just nu gruppen med ynka två poäng. Det innebär att Brynäs har fördelen med att ha råd med ett oavgjort resultat efter full tid.

Det enda som kan stoppa Brynäs framfart i CHL skulle vara om man förlorade mot Red Bull Ehc Munchen. Då kommer det tyska laget gå om Brynäs IF, och få en bättre och ljusare framtid i slutspelet.

Vi tror att Brynäs kan göra det bästa av situationen och vinna matchen. De spelar på hemmais i Gävle, och har enligt oss den bättre truppen.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar