Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 26 okt, 2017

Luleå – Malmö Redhawks: Streama SHL direkt

Streama matchen mellan Luleå HF – Malmö Redhawks direkt. I vår artikel går vi igenom hur man ser SHL via live stream enkelt och smidigt. Matchen mellan Luleå – Malmö går att streama i hög kvalitet via en streamingtjänst där samtliga omgångar från SHL sänds.

Det går på mindre än två minuter att starta upp en live stream på Luleå HF – Malmö Redhawks. Så se till att vara ute i god tid. Mer om hur du kommer igång med din live stream går att läsa längre ner i texten.

Luleå i närkamp med Malmö i SHL

  • Nedsläpp: Ikväll 19:00
  • Spelplats: Coop Norrbotten Arena, Luleå
  • Visas hos: Cmore sport

Såhär streamar man Luleå HF – Malmö Redhawks

Det första man behöver göra för att få tillgång till en live stream på SHL är att skapa ett konto hos Cmore. När det är gjort behöver man sedan välja till deras sportpaket. På så sätt får man tillgång till att streama all sport som Cmore erbjuder.

Man får bland annat tillgång till samtliga matcher i SHL, Hockeyallsvenskan och även andra sporter. Det är alltså inte att streama Luleå – Malmö ikväll. Men för summan man betalar får man se massvis av streamad sport online.

Det är en väldigt enkel streamingtjänst att använda sig av. När man skapat sitt konto med sportpaket behöver man bara leta upp matchen i tv-tablån och sätta igång streamen.

Som kund hos Cmore kan man ta med sig matcherna vart man än befinner sig. Det går lika bra att streama SHL via sin mobil, surfplatta eller datorn som direkt på teven. På så sätt slipper man vara bunden till de linjära kanalerna och en otymplig teve.

Det finns alltid möjlighet att streama hockey och framförallt matchen mellan Luleå – Malmö direkt. Kom igång med en riktigt bra live stream i hög kvalitet idag!

Luleåspelare i SHL

De tre mest sevärda SHL-omgångarna ikväll

Vi har i vanlig ordning tagit fram några av kvällens matcher som vi tycker är mest sevärda. Detta är en av de tre matcherna och nedan kan du klicka dig vidare till de andra två.

19:00 Brynäs IF – Färjestads BK live stream

19:00 Växjö Lakers – Frölunda HC live stream

19:00 Luleå HF – Malmö Redhawks

Läs mer om hur du streamar respektive match via länkarna ovan. Har man flera skärmar finns det möjlighet att streama flera matcher samtidigt.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar