Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 26 okt, 2017

Växjö Lakers – Frölunda: Streama SHL nu!

De två lagen på förhand som flest har tippat som vinnare av SHL 17/18. Vi förväntar oss att detta kommer bli kvällens bästa match att följa via live stream. Hur du hittar en live stream i hög kvalitet på Växjö Lakers – Frölunda HC går att läsa mer om längre ner i texten.

Det är två lag som har alla förutsättningar att vinna SM-guld och matcherna lagen emellan brukar alltid bli riktigt sevärda. Så se till att vid nedsläpp ikväll vara redo med en live stream som vi rekommenderar. På så vis kan man försäkra sig om att få streama matchen i högsta möjliga kvalitet.

Växjö mot Frölunda i SHL

  • Nedsläpp: Ikväll 19:00
  • Spelplats: Vida Arena, Växjö
  • Visas hos: Cmore sport

Starta din stream på Växjö Lakers – Frölunda HC direkt

Som sagt väntas detta bli kvällens höjdpunkt att följa i SHL. Så för att streama matchen mellan Växjö Lakers – Frölunda i hög kvalitet behöver man vända sig till Cmore. Det är dom som äger rättigheterna för att visa hela SHL live stream.

Först och främst måste man skapa ett konto hos streamingtjänsten. Sedan behöver man välja till deras sportpaket för att på så vis kunna streama massvis av timmar sport. När man gjort det kan man följa samtliga omgångar i både grundserien och slutspelet i SHL via live stream.

Missa inte kvällens höjdpunkt i form av mötet mellan Växjö – Frölunda i SHL. Se till att vara ute i god tid med en live stream som vi rekommenderar. Då kan man förvänta sig en sändning med svenska sportkommentatorer som håller väldigt hög kvalitet.

Detta är förmodligen supertalangen Rasmus Dahlins sista säsong i SHL innan han tar klivet över Atlanten. Så se till att njut av Frölundaspelarens spektakulära spelstil så länge han finns här på hemmaplan. Bara det är en anledning att streama kvällens match mellan Växjö Lakers – Frölunda HC.

Joel Lundqvist inför match mot Växjö Lakers

Ett lag som behöver hitta rätt igen

Frölunda började säsongen mediokert för att sedan hitta rätt i sitt spel. Senast på hemmaplan åkte man dock på en torsk mot tabelljumbon och fiaskolaget Brynäs IF. Det återstår att se ifall de lyckas hitta tillbaka mot formstarka Växjö som slog Färjestad med 3-1 senast.

Hur som helst förväntar vi oss en match mellan två spelskickliga lag som gillar att föra matcher och hålla mycket puck. För Växjös del gäller det att straffa Frölundas defensiv som inte varit helt solid det senaste. Samtidigt som de håller sin egen defensiv kompakt när Frölunda går mot anfall.

De båda lagen gillar att spela offensiv ishockey så det väntas bli en hel del målchanser. Kanske får vi se ett målkalas i kvällens möte.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar