Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 29 dec, 2019

Linköping HC – Örebro HK: Hockey live stream direkt

Allt du behöver veta för att hitta en bra Linköping – Örebro stream kommer du att kunna läsa i denna artikeln. Vi guidar dig steg för steg till en Linköping – Örebro live stream i hög kvalitet. Som dessutom är enkel och väldigt användarvänlig att använda.

På mindre än ett par minuter kan du ha tillgång till en Linköping – Örebro live stream online. Allt som krävs är att du fyller i ett par formulär. Sedan är du igång och kan följa Linköping mot Örebro via live stream, samt alla andra matcher från SHL.

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Stream online Linköping – Örebro

När man letar efter en live stream har man givetvis lite krav. Det kanske främsta kravet är att det ska vara bra bild, sedan är det såklart skönt att slippa annonser och annat krimskrams. Vi rekommenderar enbart live streams som vi själva testat och som håller måttet.

  • Nedsläpp: Måndag 30 december kl 19:00
  • Spelplats: Saab Arena, Linköping
  • Visas hos: Cmore hockey

För att se en Linköping – Örebro live stream krävs det att du skapar ett konto hos Cmore. När du gjort det måste du även välja till deras sportabonnemang. Det kostar alltså pengar att se en Linköping – Örebro stream online.

Notera att detta alltså inte är en gratis Linköping – Örebro stream live. För pengen som det kostar varje månad kan du se hela SHL, inklusive slutspelet, och massor av andra sporter och ligor. Så utbudet är allt annat än skralt hos streamingleverantören.

Full omgång i SHL

Utöver Linköping – Örebro så spelas det sex andra matcher i SHL. Mer om hur du streamar dom och mycket mer går att läsa på respektive länk nedan.

HV 71 – Frölunda: Live stream
Luleå – Leksand: Live stream
Brynäs – Malmö: Live stream
Rögle – Djurgården: Live stream
Skellefteå – Färjestad: Live stream
Växjö – Oskarshamn: Live stream

Detta är det sista vi kommer att få se från SHL under 2019, så se till att vara redo i tv-soffan med en live stream.

Just matchen mellan Linköping och Örebro tror vi kommer sluta i Örebros favör. Anledningen är att de har en betydligt mycket starkare trupp och har mycket att bevisa innan årets slut. Nu under mellandagarna har inte spelet stämt alls och de vill med säkerhet gå på lite nyårsfestligheter med en skön känsla i kroppen.

Även om Linköping har samma mål tror vi på sportal att Örebro är ett alldeles för tufft motstånd. Så se till att vara redo med en live stream när pucken släpps i Saab Arena för att se ifall Linköping kan motbevisa oss.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar