Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 29 dec, 2019

Luleå HF – Leksands IF: Live stream direkt från SHL

Serieledande Luleå gästas av hungriga Leksand den 30 december. Hur du går tillväga för att följa matchen via live stream och mycket mer går att läsa i texten nedan. Är du ute efter en Luleå – Leksand stream online har du hittat rätt. Vi kommer att tipsa om vart du hittar bäst Luleå – Leksand stream online.

Vänta inte tills pucken släpps innan du fixar en Luleå – Leksand stream, detta är en match du inte vill missa. Steg för steg kommer vi att guida dig till hur du faktiskt kommer igång med en live stream på matchen mellan Luleå – Leksand.

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Live stream Luleå – Leksand

Det första steget mot en Luleå – Leksand live stream är att ta reda på vilka som sänder matchen. För oss som bor i Sverige är det Cmore som äger rättigheterna att visa SHL. Vilket också innebär att det är streamingtjänsten vi får vända oss till.

  • Matchstart: Måndag 30 december kl. 19:00
  • Spelplats: Coop Norrbotten Arena, Luleå
  • Sänds hos: Cmore hockey

Detta är alltså inte en gratis Luleå – Leksand stream online. Men häng inte läpp för det, givetvis får man som nästan alltid vad man betalar för.

För att få tillgång till en Luleå – Leksand stream krävs det att du skapar ett konto hos streamingtjänsten. När det sedan är gjort är det ett krav att du lägger till deras sportpaket. Då får du tillgång till samtliga matcher från bland annat SHL, HockeyAllsvenskan och andra sporter & ligor.

För dig som inte befinner dig i inom Sverige finns det en annan tjänst att vända sig till. Bet365 erbjuder sina spelare massvis av matcher att följa direkt via live stream. Allt som krävs är att du skapar ett konto hos spelbolaget och sätter in minst 50 kronor.

När de två stegen är avklarade letar du bara upp önskad match i streamingutbudet som du vill titta på. Svårare än så är det inte att komma igång med en riktigt bra live stream på hockey online.

Kan Luleå utöka serieledningen?

Luleå har skapat sig ett bra grepp om förstaplatsen i tabellen och kommer faktiskt gå in i det nya året som serieledare oavsett resultat mot Leksand. Dock så har norrlänningarna chansen att dryga ut ledningen ytterliga med en seger under måndagen.

Leksand har varit heta efter juluppehållet och slog Brynäs senast med 4-2 på hemmaplan. En vinst som garanterat gjorde gott för självförtroende i det ganska sargade Leksand.

Trots sitt nyfunna självförtroende är Luleå på bortaplan en alldeles för tuff uppgift för ett lag som Leksand. Vi som följer matchen kan alltså förvänta oss ett slutresultat som ger Luleå tre poäng efter tre spelade perioder.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar