Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 29 dec, 2019

Växjö Lakers HC – IK Oskarshamn: Hitta en live stream på SHL

Starta upp en Växjö – Oskarshamn live stream enkelt och snabbt, vi visar allt du behöver veta. På under fem minuter och genom ett par enkla steg kan du ha en Växjö – Oskarshamn stream framför dig.

En live stream som dessutom kommenteras av kunniga svenska sportkommentatorer och en bild som inte går av för hackor. Allt du kan tänkas behöva för att få en riktigt bra Växjö – Oskarshamn stream online.

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Växjö – Oskarshamn live stream

Om du inte redan har ett konto hos streamingtjänsten Cmore är det läge att skapa ett. Det är nämligen där matchen mellan Växjö – Oskarshamn sänds via live stream. Utöver ett konto krävs det även att du har en aktiv prenumeration på deras sportpaket.

Först då får du tillgång till att se samtliga matcher från SHL via live stream. Alla matcher är samlade på ett och samma ställe och går enkelt att hitta i streamingtjänstens tablå. Där finns även andra matcher som sänds via live stream.

  • Nedsläpp: Måndag 30 december kl. 19:00
  • Spelplats: Vida Arena, Växjö
  • Sänds via: Cmore sport

Befinner du dig utomlands kan vi rekommendera en annan streamingtjänst. Spelbolaget bet365 erbjuder sina spelare möjligheten att följa live streamad sport direkt från bettingsajten. Villkoren för att ta del av utbudet är att du skapar ett konto och sedan sätter in minst 50 kronor.

Givetivs hittar du mer än bara hockey i streamingtablån hos spelbolaget. De erbjuder sina spelare allt från hockey till cricket. Så är du intresserad av sport kommer du trivas.

Som ni ser finns det goda möjligheter att följa en Växjö – Oskarshamn live stream online. Och det är dessutom väldigt enkelt att komma igång med en bra stream.

Tuff förlust för Växjö

Växjö spelade häromdagen mot Frölunda och åkte på en tung förlust, när det äntligen kändes som att smålänningarna hittat rätt.

Nu gäller det bara att hitta tillbaka och kanske är ett lite enklare motstånd vad som krävs för att få igång spelet ordentligt. För även om Oskarshamn kämpar och sliter är det stora skillnader lagen emellan.

Förhoppningsvis kan Oskarshamn hålla i någorlunda hela matchen så det inte drar iväg resultatmässigt. Något som skett tidigare matcher för Oskarshamn.

Detta är alltså en match Växjö ska vinna alla dagar i veckan. Men som vi redan vet, allt kan hända i hockey. Var därför redo med en live stream så du inte missar Smålandsderbyt under måndagskvällen.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar