Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 6 sep, 2017

Linköping HC – Djurgårdens IF: Se genrepet över stream

Vi förklarar hur du går tillväga för att se Linköping mot Djurgården via live stream. I en process som är väldigt simpel och kräver inte mycket av din tid. Dessutom kan du se hela SHL via samma streamingtjänst. Sätt därför igång en live stream på Linköping mot Djurgården direkt!

Inget av lagen har haft en riktigt bra försäsong. Linköping väntar fortfarande på att hitta rätt och Djurgården fick stryk senast mot Luleå. Det kommer alltså vara en match mellan två lag som vill skapa en god känsla inför SHL-säsongen. Matchen går som sagt att följa över live stream och längre ner i texten läser du hur.

Spelare i Linköping under SHL-match

  • Nedsläpp: Torsdag 7 sep, 19:00
  • Spelplats: Saab Arena, Linköping
  • Visas hos: Cmore hockey

Såhär ser du Linköping – Djurgården på live stream online

Det är två steg man behöver ta sig igenom för att få upp en bra live stream på Linköping – Djurgården. Först och främst behöver man skapa ett konto hos Cmore. Det andra och sista steget är att välja sportpaketet. Sedan har du fria händer i att ta del av all sport som erbjuds via live stream.

När man kommit igång kan man alltså se mängder av hockey över stream i SHL. Du får tillgång till SHL såväl som HockeyAllsvenskan. Det är givetvis inte bara hockey som går att följa via live stream. Man kan även se bland annat Allsvenskan och Superettan.

Matchen mellan Linköping – Djurgården kommer att bli en intressant match att följa över stream. Det är två lag som fortfarande haft svårt att hitta riktigt rätt i sitt spel. De kommer säkert testa lite nya konstellationer och bjudas oss tittare på sevärd hockey via stream.

Det är väldigt smidigt och bekvämt att välja en live stream före en TV-kanal idag. Man kan se hockey via sin mobiltelefon, läsplatta eller dator. Vill man ändå se på teven ibland kan man enkelt strömma direkt till den. Utöver flexibiliteten håller en live stream på hockey riktigt hög kvalitet.

Man får se hockey och med bra bild, ljud och de bästa svenska sportkommentatorerna. Det är alltså väl värt priset man betalar för att få tillgång till live streams på sport.

Linköping försvarar mot Djurgårdens anfall

Linköpings tuffa inledning

Linköping förlorade mot Karlskrona med 2–1 och sedan mot Örebro med 2–0. Två matcher där Linköping lämnade isen med tunga huvuden. Även om det är tidigt på säsongen är det ganska oroväckande att inte prestera bättre resultat. De har även förloat mot Växjö på hemmaplan.

De har värvat flera dyra och meriterade spelare och satsar mot sitt första SM-guld denna säsongen. Sett till deras trupp har de på pappret goda möjligheter att göra det. Men Linköpings problem de senaste säsongerna har varit att överföra det till praktiken.

Vi hoppas att få se ett Linköping som hittar rätt och får spelet att stämma. De har många väldigt puckskickliga spelare som kan dra vilken back i ligan som helst. Det återstår att se om de är på rätt väg i matchen mot Djurgården på torsdag 19:00.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar